Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:   Όλοι στην Αγυιά

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο στο τελευταίο παιχνίδι του χρόνου την Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική της Super League 2

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια δίνει η Παναχαϊκή λίγο πριν φύγει το 2022 καθώς υποδέχεται σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς την Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι κοκκινόμαυροι του Σούλη Παπαδόπουλου έχοντας πάρει ένα ακόμα πολύ καλό «διπλό» θέλουν να αποχαιρετήσουν το 2022 με νίκη αλλά και να έχουν το πάνω χέρι από την Καλλιθέα.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

Ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες βάσει των τελευταίων γεγονότων που έχει να κάνει και με τη διαιτησία. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια των κοκκινόμαυρων στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός έτσι ώστε να μην παρασυρθεί… από τυχόν προκλήσεις όπως έγινε και στο εντός έδρας ματς με τοΑιγάλεω. Ο χρόνος προετοιμασίας των κοκκινόμαυρων είναι πολύ περιορισμένος καθώς την Δευτέρα αγωνιζόταν με τον ΠΑΟ Ρουφ και αύριο υποδέχεται την Καλλιθέα.

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος λίγο πριν από το παιχνίδι με την Καλλιθέα μίλησε για την αναμέτρηση και επεσήμανε ότι η ομάδα θα πάρει την ενέργεια από τον κόσμο της και στο τέλος θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια ακόμα νίκη. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η σημερινή (σ.σ. χθες) προπόνηση χωρίστηκε σε δυο κομμάτια, αυτοί που έπαιξαν ακολούθησαν ένα πρόγραμμα πιο χαλαρό, τα υπόλοιπα παιδιά δούλεψαν εντατικά και σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε λίγο χρόνο μπροστά μας, το παιχνίδι θα γίνει πολύ γρήγορα. Η Καλλιθέα θα είναι πιο ξεκούραστη από εμάς γιατί άλλο να παίζεις 45 λεπτά και άλλο 90΄. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Η βαθμολογία για εμένα δεν είναι η πραγματική, κάποιες ομάδες που είναι πιο ψηλά από εμάς δεν έπρεπε να είναι εκεί. Βλέπω κάποια πράγματα όπως τα προχθεσινά, λάθος αποφάσεις εις βάρος μιας ομάδας κι αυτό με κάνει να πιστεύω πως κάτι γίνεται και δε μ' αρέσει. Έπρεπε η διαφορά μας στον βαθμολογικό πίνακα να είναι πιο μικρή από τον πρώτο και τον δεύτερο. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά». Κλείνοντας ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε: «Η Καλλιθέα είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, θα την αντιμετωπίσουμε. Όσο δύσκολο είναι για εμάς, άλλο τόσο δύσκολο είναι και για εκείνους. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος που θα έρθει θα μας δώσει δύναμη και παλμό, και θα έχουμε ενέργεια. Νομίζω ότι στο τέλος θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ελπίζω οι διαιτητικές αποφάσεις να είναι ίδιες για όλους, δηλαδή 50-50».

ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΔΗΣ, ΕΚΤΟΣ Ο ΛΙΠΟΡΑΣΕ

Γλυκόπικρη είναι η χαρά του προπονητή της Παναχαϊκής Σούλη Παπαδόπουλου καθώς από τη μια βλέπει τον Στεργίδη να είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει στο εντός έδρας ματς με την Καλλιθέα και από την άλλη βλέπει τον καλύτερό του παίκτη, τον Λιποράσε να είναι εκτός. Ο έμπειρος άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Ρουφ και έχει υποστεί έναν δυνατό μυϊκό σπασμό που θα τον αφήσει εκτός δράσης.

ΠΑΕ: «ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ»

Με όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 και συγκεκριμένα με την διαιτησία η ΠΑΕ Παναχαϊκή πήρε θέση και ζητάει από τον κόσμο της να μην πέσει στην οποιαδήποτε παγίδα… Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο δικό της ματς με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τον μη καταλογισμό καταφανέστατου πέναλτι και αποβολή παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς και των δύο ανύπαρκτων οφσάιντ που αν δεν είχαν καταλογιστεί θα μπορούσε η Παναχαϊκή να έχει ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αλλά και μετά από αυτά που συνέβησαν στο ματς Athens Kallithea – Ολυμπιακός Β’, θέλει να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι απαιτεί αντικειμενική, δίκαιη και 50-50 διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όχι μόνο στα δικά της, αλλά και όλων των ομάδων που συμμετέχουν στην Super League 2. Τα όσα συνέβησαν σε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές, ακόμη και σε παιχνίδια με τηλεοπτική κάλυψη, δεν βοηθάνε το ποδόσφαιρο, ούτε και την εμπορικότητα του πρωταθλήματος. Οι αγώνες που ολοκληρώθηκαν δεν γυρίζουν πίσω, ούτε όσα προηγήθηκαν! Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να αλλάξει το αύριο.

Περιμένουμε από δω και στο εξής να διεξάγονται αγώνες με δίκαιες διαιτησίες και τον βαθμολογικό πίνακα να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι σήμερα. Καλούμε την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να πράξει ως προς αυτή την κατεύθυνση.

ΥΓ1: Συνιστούμε στον κόσμο μας, στο ματς με την Athens Kallithea, να φερθεί έξυπνα και να μην πέσει σε καμία παγίδα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΥΓ2: Καλούμε τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Αχαΐας να σβήσουν οποιεσδήποτε σκιές και φήμες κυκλοφορούν στις ποδοσφαιρικές πιάτσες, όσον αναφορά στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2».

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΜΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Ο Μπούμπας από τον σύνδεσμο της Ηπείρου ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να διευθύνει το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής Παναχαϊκή- Καλλιθέα. Βοηθοί του θα είναι οι Κοττόρος (Δωδ/νησου) και Μανούρας (Δυτ. Αττικής). Από την άλλη, «άρωμα» Αχαΐας θα έχουμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β με την Κηφισιά (15:15) καθώς διαιτητής ορίστηκε ο Παναγώτης Καδδάς με βοηθούς τους Κακαφώνη και Ζούλη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια, με τους αντίστοιχους διαιτητές είναι τα εξής:

Επισκοπή-Αιγάλεω: (13:00): Παπαγεωργόπουλος

(Αργολίδας). (15:15): Ολυμπιακός Β-Προοδευτική: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Ηρόδοτος-ΟΦ

Ιεράπετρας: Αλάμπεης (Αθηνών), Καλαμάτα-Ηλιούπολη: Βλάχος (Αν. Αττικής), Χανιά-ΠΑΟ

Ρουφ: Φουστάνας (Μακεδονίας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement