Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Να μπει με το δεξί

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αγωνίζεται σήμερα (14:45) στον Πειραιά κόντρα στην Προοδευτική και θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης

 

Στον Πειραιά βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή της Παναχαϊκής καθώς σήμερα (14:45) αντιμετωπίζει στο Κερατσίνι την Προοδευτική για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Οι κοκκινόμαυροι όλη αυτή την εβδομάδα δούλεψαν σκληρά καθώς γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει πάση θυσία να το κερδίσουν έτσι ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας καθώς έρχονται παιχνίδια-φωτιά με ΟΦ Ιεράπετρας, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακό Β κ.τ.λ.

Ωστόσο εκεί που δεν υπήρχαν αγωνιστικά προβλήματα πλην του Κάρλου που είναι τραυματίας, ξαφνικά μένει εκτός αποστολής ο Λιποράσε με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους να είναι ετοιμοπόλεμοι γνωρίζοντας ότι για να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική χρειάζεται συγκέντρωση και πάθος εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Η ομάδα του Κορυδαλλού βρίσκεται στην 12η θέση έχοντας σημειώσει μόλις δύο νίκες ενώ έχει ηττηθεί πέντε φορές. Αυτό σημαίνει ότι οι «βυσσινί» μέσα στην έδρα τους θα παλέψουν έτσι ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό οι κοκκινόμαυροι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Να θυμίσουμε ότι στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Προοδευτική δεν θα βρίσκονται τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και ο Χρήστος Μικές καθώς ο πρώτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με την Καλλιθέα ενώ ο δεύτερος αποβλήθηκε.

Έτσι ο αντικαταστάτης του Σούλη Παπαδόπουλου γι’ αυτό το παιχνίδι θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννης Βογιατζής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Μικές δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο του Κερατσινίου.

 

 

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΛΙΠΟΡΑΣΕ

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά όπως λέει ο λαός μας και ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα βλέπαμε τον Λιποράσε στις προπονήσεις να είναι τραυματίας από το πουθενά και ξαφνικά στα παιχνίδια να αγωνίζεται κανονικά. Χθες όμως ο Λιποράσε έμεινε εκτός αποστολής σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που δίνουν οι κοκκινόμαυροι με τα σενάρια να φουντώνουν για αποχώρηση του Αργεντίνου.

Μαζί με τον Λιποράσε εκτός έμειναν ο Σίλβα ο οποίος φαίνεται να οδηγείται εκτός ρόστερ αλλά και ο Κάρλος που είναι τραυματίας.

Μετά λοιπόν την τελευταία χθεσινή πρωινή προπόνηση ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Θεοδωράκης Χ., Kολοβούρης, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λιοφάγος, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Λινάρδος, Τσιάρας, Καρακλάιτς Ν., Καρακλάιτς Ρ., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Αλεξόπουλος, Κέρη, Τριμμάτης, Μυτίδης και Ζυγκερίδης.

 

 

Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

«Έτοιμοι για τη σκληρή μάχη»

Η Παναχαϊκή ήδη βρίσκεται στην Αθήνα από χθες ωστόσο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε στις καθιερωμένες δηλώσεις. Ο ίδιος τόνισε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο παρά το γεγονός ότι η Προοδευτική βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις όμως οι κοκκινόμαυροι είναι πανέτοιμοι για την σκληρή μάχη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι και μετά από τρεις μέρες ξαναπαίζουμε στην έδρα μας. Είναι μια αγωνιστική εβδομάδα, με δύο κρίσιμα παιχνίδια. Προς το παρόν κοιτάμε το παιχνίδι με την Προοδευτική, μια ομάδα που είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά δε σημαίνει κάτι για εμάς αυτό. Πρόκειται για μια ιστορική ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε, θα είμαστε συγκεντρωμένοι ώς το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για τη σκληρή μάχη που θα δώσουμε. Αν πάρουμε τώρα τους τρεις βαθμούς, το επόμενο παιχνίδι θα το κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Θα τα δώσουμε όλα».

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

O Μιχάλης Ματσούκας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Προοδευτική σήμερα για την 9η αγωνιστική της Super League 2. Βοηθοί του θα είναι οι Αραβίδης και Μαραθωνίτης από τον σύνδεσμο της Αθήνας. Ο Ματσούκας είχε σφυρίξει ξανά την Παναχαϊκή στο εκτός έδρας ματς με την Καλαμάτα (0-0).

Αναλυτικά το σημερινό (14.45) πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

Προοδευτική-Παναχαϊκή, Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

ΠΑΟ Ρουφ-Επισκοπή, Αντωνίου (Αχαΐας)

Ηλιούπολη-Απόλλων Σμύρνης, Νταούλας (Δυτ. Αττικής)

Καλλιθέα-Χανιά, Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Κηφισιά-Ηρόδοτος, Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Ιεράπετρα-Ολυμπιακός Β’, Τσέτσιλας (Γρεβενών)

15.15, Αιγάλεω-Καλαμάτα, Ανδριανός (Αχαΐας).

 

 

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κ19

Να μπει με το δεξί

Πριν από το παιχνίδι της Παναχαϊκής προηγείται αυτό της Κ19 με την Προοδευτική με τους κοκκινόμαυρους του Χάρη Ράντου να είναι πανέτοιμοι να πάρουν τη νίκη και να μπουν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς. Η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 με την Προοδευτική θα ξεκινήσει στις 12μ. στο γήπεδο της Νίκαιας Κορυδαλλού. Να θυμίσουμε ότι η Κ16 και Κ14 της Παναχαϊκής που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα «Attica Soccer» αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement