Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Με τον «αέρα» του νικητή για το “τρίποντο” κόντρα στον ΟΦΙ

Published

on

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (14:45) στην Αγυιά, στο πιο κρίσιμο ματς, τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2

 Με την ψυχολογία του νικητή η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (14:45) στο γήπεδο της Αγυιάς τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Οι κοκκινόμαυροι θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης έτσι ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στις υψηλές θέσεις αλλά και να αφήσουν πίσω την κρητικιά ομάδα με την οποία ισοβαθμούν στην 3η θέση με 18 βαθμούς.

Το παιχνίδι φυσικά κάθε άλλο από εύκολο είναι και χρειάζεται οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να είναι πειθαρχημένοι και να έχουν υπομονή μέχρι να έρθει το γκολ που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς.

Όπως είναι γνωστό από το κέντρο της άμυνας θα απουσιάζει ο Χουάν Λαρέα που συμπλήρωσε κάρτες και την θέση του θα πάρει ο Ρουγκάλας ενώ την θέση του Λιποράσε όπως και στο προηγούμενο ματς με την Προοδευτική θα πάρει ο Τοπάλ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε και την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Θεοδωράκης, Κολοβούρης, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λιοφάγος, Στασινόπουλος, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λινάρδος, Τσιάρας, Καρακλάιτς Ν., Χαντί, Καρακλάιτς Π., Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Παπαχρονόπουλος, Σίλβα, Αλεξόπουλος, Μυτίδης, Κέρι, Τριμμάτης και Ζυγκερίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης από τον Σύνδεσμο της Αθήνας με βοηθούς τους Κ. Καλαμπόκης (Αιτ/νιας) και Α. Θανασιάς από την Ήπειρο.

Αναλυτικά το σημερινό (14:45) πρόγραμμα έχει ως εξής:

Απόλλων Σμύρνης – Αιγάλεω, Π. Τσιάρας (Καβάλας)

ΠΑΕ Χανιά – Προοδευτική, Α. Βλάχος (Αν. Αττική)

Παναχαϊκή – ΟΦ Ιεράπετρας, Κ. Περράκης (Αθηνών)

Ρεπό: ΠΑΕ Ηλιούπολη

Στο μεταξύ η αυλαία της 10ης αγωνιστικής άνοιξε χθες με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Καλαμάτα – ΠΑΟ Ρουφ, 3-0

Ολυμπιακός Β΄ – Κηφισιά, διεκόπη

Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β, Αναβλήθηκε

ΠΑΕ Επισκοπή – Καλλιθέα, Αναβλήθηκε.

 

Τιμούν Ζερδεβά και Κυριακόπουλο

Συνεχίζονται οι βραβεύσεις στην Παναχαϊκή με την κοκκινόμαυρη διοίκηση να τιμάει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν η διοίκηση στο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα βραβεύσει για την προσφορά τους στην Παναχαϊκή τον Γιάννη Ζερδεβά (1983-1994) και τον Γιώργο Κυριακόπουλο (1990-1999).

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η Παναχαϊκή, αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της, βραβεύει τους καλύτερους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για τη διαχρονική τους προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μας ενώνει.

Όλα αυτά βραβεύοντας τους ανθρώπους που αποτελούν την ιστορία της.

Ο αθλητισμός είναι ιδέα, είναι ανάγκη έκφρασης και ευγενούς άμιλλας και δεν είναι θέμα ηλικίας και σωματικής δύναμης.

Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή (08/01) να τιμήσουμε αυτές τις δύο προσωπικότητες με την παρουσία και το χειροκρότημά μας, στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement