Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Φέρτε το διπλό για να τρελαθώ»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (13:45) από την Κηφισιά στη Ριζούπολη με στόχο να επιστρέψει στην Πάτρα με «γεμάτες» τις αποσκευές της

 

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Παναχαϊκής για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στη Ριζούπολη με αντίπαλο την Κηφισιά.

Ένα ντέρμπι κορυφής που οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θέλουν να κερδίσουν και στην χειρότερη να πάρουν την ισοπαλία καθώς δεν συμβιβάζονται με την ήττα.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ τελικά εκτός δράσης θα μείνουν οι Στεργίδης και Θεοδωράκης που ταλαιπωρούνται με ίωση ενώ προστέθηκε και ο Λαρέα ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε για τον ίδιο λόγο.

Από τις τρεις απουσίες οι δύο είναι αρκετά σημαντικές και ο Σούλης Παπαδόπουλος καλείται να καλύψει το κενό τους.

Έτσι η 21μελής αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρη, Μικέ, Ρουγκάλα, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Τσακμάκη, Λινάρδο, Τσιάρα, Π. Καρακλάιτς, Χαντί, Ν. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Σίλβα, Αλεξόπουλο, Κέρι, Τριμμάτη, Μυτίδη και Ζυγκερίδη.

Να θυμίσουμε ότι διαιτητής της συνάντησης είναι ο αξιολογημένος της Super League 1 Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών), Παγουρτζή (Πειραιά).

 Στάση στον «Μεξικάνο»

Η αποστολή της Παναχαϊκής λίγο πριν αναχωρήσει χθες για την Αθήνα έκανε μια στάση στον «Μεξικάνο» για να πάρουν οι παίκτεςτον καφέ τους.Ιδιοκτήτες είναι τα αδέρφια Ραμαντάνη. Ο ένας εξ αυτών, ο Παναγιώτης Ραμαντάνης που διακρίνεται και στο κέντρο της φωτό εύχεται να φέρει γούρι στην ομάδα ενώ και ο ίδιος σήμερα θα βρίσκεται στην κερκίδα της Ριζούπολης για να στηρίξει την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Επικρατεί ντελίριο από τους φιλάθλους

Τρελαμένοι είναι οι φίλοι της Παναχαϊκής που θα μετατρέψουν τη Ριζούπολη σε Αγυιά με σκοπό να στηρίξουν τις προσπάθειες των κοκκινόμαυρων. Όλοι θέλουν η μεγάλη «κυρία» να νικήσει την Κηφισιά τόσο για να «ψηλώσει» κι άλλο στη βαθμολογία όσο και για να «τιμωρήσει» την ομάδα της Κηφισιάς για όσα ακούγονται στο παρασκήνιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement