Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γ. Τσίρης: «Στην Δικαιοσύνη πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα»

Published

on

Με την ιδιότητα του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ν. Αχαΐας και όχι του δικηγόρου πέρασε χθες το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας ο δικηγόρος Γεώργιος Τσίρης.

Είχε την ευκαιρία μέσα από άλλη ιδιότητα να συνομιλήσει με τους συναδέλφους του δικηγόρους και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους.


«Τα Δικαστήρια της Πάτρας είναι ο φυσικός μου χώρος. Το σημείο αναφοράς μου και ο χώρος εργασίας, τον οποίον υπηρετώ εδώ και 20 χρόνια.
Συνομίλησα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιο Ζούπα και τα μέλη του Δ.Σ, με τον Προϊστάμενο του Εφετείου Πατρών κ. Γεώργιο Οικονόμου καθώς επίσης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πατρών Χρήστο Δαραμούσκα και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου» ανέφερε ο κ. Τσίρης μετά το πέρας της επίσκεψής του.
Οσον αφορά στα προβλήματα στη Θέμιδα τόνισε: «Γνωρίζω τα προβλήματα, τα βιώνω καθημερινά ως μαχόμενος δικηγόρος. Καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης, περιορισμός δικηγορικής ύλης, αύξηση κόστους πρόσβασης στην Δικαιοσύνη, υλικοτεχνική υποδομή , υποστελέχωση δικαστικών υπηρεσιών ,κτιριακό και πολλά άλλα. Στον τομέα της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα και το αναγνωρίζω. Και προτεραιότητά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement