Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανδρέας Τσώκος: Γιατί πρέπει να πάμε την Κυριακή 21η Μαΐου στις κάλπες

Published

on

Ο Ανδρέας Τσώκος, εξάλλου, σε άρθρο του, σημειώνει την αναγκαιότητα της προσέλευσης στις κάλπες των νέων Ειδικότερα αναφέρει:

«Η προεκλογική περίοδος έχει πολλή φασαρία, λόγια-λόγια, πρόσωπα και φωτογραφίες, περιοδείες και προγράμματα.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η πολιτική απωθεί (και όχι μόνο) τους νέους. Γίνεται συχνά συνώνυμο της διαφθοράς, του παλαιοκομματισμού, της «πελατείας», του παλιού και κακού μας καιρού. Όλα αυτά μας έκαναν να απολογούμαστε στους πολίτες, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, να φέρνουν καταστροφές και εθνικές κρίσεις.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι μόνο απέτρεψε εθνικές περιδινήσεις, αλλά χειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία κρίσεις διεθνείς και μας γεμίζει υπερηφάνεια, κατέχοντας πλέον μια θέση κύρους στο διεθνές γίγνεσθαι.

Έχουμε χτίσει ένα νέο ψηφιοποιημένο κράτος, ανοίγονται οι πόρτες της αξιοκρατίας στο ελληνικό δημόσιο, δημιουργούνται συνεχώς δομές κοινωνικού κράτους, βλέπουμε να γίνονται βήματα μπροστά στα έργα υποδομής, όπως εδώ στην Αχαΐα.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης. Οφείλουμε αυτή την στιγμή να μην κάνουμε πισωγυρίσματα. Σε αυτή τη στιγμή, η χώρα μας έχει ανάγκη από όλους εμάς τους πολίτες, να πούμε «όχι» στην αποχή, που μπορεί να φέρει αποτελέσματα απρόβλεπτα.

Οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, είναι μια μεγάλη γιορτή, όπου ο κάθε ένας από εμάς ελεύθερα εκφράζει την θέλησή του, λέει ποιος θέλει να κυβερνήσει τον τόπο.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι μας δίνουμε το παρόν, ψηφίζοντας ελεύθερα για το μέλλον της πατρίδας μας.

Σε αυτές τις εκλογές, σας καλώ να με στηρίξετε για να είμαστε μαζί, με συνέπεια, σταθερότητα, τόλμη, στα καλύτερα που έρχονται».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement