Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η «ΓΝΩΜΗ» στον 52ο χρόνο της

Published

on

Σαν σήμερα πριν από 51 χρόνια στις 14 Αυγούστου 1972, «γεννήθηκε» η «ΓΝΩΜΗ». Ασφαλώς σε καιρούς δύσβατους, με διάφορες συγκυρίες και ουσιαστικά μοναδικά «όπλα» τον νεανικό ενθουσιασμό και την τόλμη του αείμνηστου ιδρυτή της, Χρήστου Ι. Χριστόπουλου.

Το πρωτοσέλιδο της 14/8/1972 με κεντρικό τίτλο «Τερματισμόν εξοπλισμών πρότεινε ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, Κ. Βαλντχάιμ» αλλά και άρθρο για τους σκοπούς της έκδοσης της εφημερίδας, επανέρχεται στις μνήμες μας, σήμερα, ημέρα γενεθλίων της εφημερίδας.
Μισός και πλέον αιώνας, με μάχες και αγώνες. Και οι σκοποί που είχε θέσει στο άρθρο τότε, ο αείμνηστος ιδρυτής παραμένουν πάντοτε στο προσκήνιο.
Η «ΓΝΩΜΗ» ήταν, είναι και θα παραμείνει η ισχυρή φωνή της προβολής και διεκδίκησης, η ανεξάρτητη έπαλξη ενημέρωσης, η πρωταγωνίστρια στα πολιτικά, κοινωνικά, επιχειρηματικά, πολιτιστικά, αθλητικά γεγονότα της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.
Σήμερα 14 Αυγούστου 2023, μπαίνοντας αισίως στον 52ο χρόνο κυκλοφορίας μας, ο εκδότης Γιάννης Χ. Χριστόπουλος και όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουμε ένα πελώριο ευχαριστώ στους χιλιάδες απλούς πολίτες της Αχαΐας για την στήριξή τους, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, που μας εμπιστεύτηκαν για την προβολή τους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement