Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Καταπίνουν» χιλιόμετρα

Published

on

Οι παίκτες της Παναχαϊκής «λιώνουν» καθημερινά από τις σκληρές προπονήσεις

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι προπονήσεις στην Παναχαϊκή είναι σκληρές και επίπονες με τους ποδοσφαιριστές σε καθημερινή βάση να «καταπίνουν» πολλά και αρκετά χιλιόμετρα και πολλές φορές… «βογκάνε», αλλά δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, καθώς το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα χρονιά απαιτεί θυσίες.

Το τεχνικό δίδυμο έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στην φυσική κατάσταση, καθώς από εκεί θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, εάν υπάρχει η αντοχή για την πίεση που θα της ασκηθεί.

Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να… πάρουν «ποδοσφαιρικές» ανάσες, καθώς στις 30 Αυγούστου, θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι -μετά από αυτό με την Αχαϊκή- καθώς θα υποδεχτούν στο γήπεδο της Αγυιάς τον Πανμοβριακό Ριόλου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αυτά με την Καλλιθέα (2/9) και Ιωνικό τέσσερις ημέρες αργότερα (6/9) εκτός έδρας.

«ΚΥΝΗΓΑ» ΤΟΝ ΠΕΤΣΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ

Κατά τα άλλα, η Παναχαϊκή φέρεται να εξετάζει μια ακόμη προσθήκη ποδοσφαιριστή από τον Αιολικό Μυτιλήνης σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» και αυτός δεν είναι άλλος από τον 23χρονο (γεννημένος στις 11/3/2000) μεσοεπιθετικό Γιώργο Πετσίτη. Ο παίκτης την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στο δυναμικό του Ηρόδοτου με τον οποίο πραγματοποίησε προετοιμασία χωρίς όμως να παραμείνει στο ρόστερ των Κρητικών με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2022 να βρεθεί στην Μυτιλήνη και τον Αιολικό ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Τηλυκράτη Λευκάδας (2021-22), αγωνιζόμενος σε 20 παιχνίδια πετυχαίνοντας τρία γκολ. Αγωνίστηκε επίσης σε Ασπρόπυργο (2020-21, Γ’ Εθνική, 5 ματς), Καλαμάτα (2019-20, Football League, 4 ματς), Ακράτητο (2019-20, Γ’ Εθνική, 17 ματς -8 γκολ) και Μανδραϊκό (2018-19, Γ’ Εθνική, 11 ματς – 1 γκολ).

ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Παναχαϊκή ενημερώνει πως η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (panachaikifc1891.gr) θα κλείσει λόγω ανακατασκευής. Αναλυτικά αυτό αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει πως το Επίσημο Site της ομάδας θα παραμείνει κλειστό για εύλογο χρονικό διάστημα, λόγω ανακατασκευής της σελίδας. Για το λόγο αυτό και για όσο διάστημα χρειαστεί, η ενημέρωση των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τα social media της ΠΑΕ (Facebook, Instagram)».

ΣΤΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Ο Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας της Παναχαϊκής ανήκει ο Παύλος Αποστόλου. Αναλυτικά: «Ένα ακόμα νέο μέλος προστέθηκε στο προπονητικό staff της Ακαδημίας της Παναχαϊκής. Ο Παύλος Αποστόλου, με θητεία σε αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες της πόλης μας, πήρε την απόφαση να ενταχθεί στην οικογένεια της Παναχαϊκής μετά από συμφωνία με τον διευθυντή της Ακαδημίας, Στάθη Τσαρτόλια. Παύλο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας. Welcome, καλή αρχή με πολλές επιτυχίες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement