Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Είχε όρεξη και «ξεσπάθωσε!»

Published

on

Ο Παναιγιάλειος νίκησε 4-0 την ΑΕ Μεσολογγίου και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χαράς ευαγγέλια σήμερα στο Αίγιο, καθώς ο Παναιγιάλειος, «ξεσπάθωσε» κόντρα στην ουραγό Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου, της οποίας και επικράτησε 4-0 για την 1η αγωνιστική (εμβόλιμη) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος).

Η Αιγιώτικη ομάδα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, απέναντι στους φιλοξενούμενους και πλέον με αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα που συμμετέχει, πάει με αέρα αισιοδοξίας στο νησί των ιπποτών την προσεχή αγωνιστική (5η) για να αντιμετωπίσει τη δυνατή Ρόδο στην έδρα της.

Η ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ

Ο Παναιγιάλειος μπήκε «φουριόζος» στον αγωνιστικό χώρο και θέλησε από την αρχή να δείξει ότι είναι το «αφεντικό» απέναντι στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου και το πέτυχε πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού. Ο Σκούτας στο 8ο λεπτό, έκανε τη σέντρα και ο αφύλακτος μέσα στην περιοχή της ΑΕΜ Γκίκα άνοιξε το σκορ. Το γρήγορο αυτό τέρμα, έδωσε αέρα αισιοδοξίας και συνάμα ηρεμίας στους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας», που επεδίωξαν στη συνέχεια, να φτάσουν σε ένα ακόμη τέρμα, αλλά είτε έπεφταν επάνω σε έναν καλό τερματοφύλακα Δουλιώτη ή η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους παίκτες του Παναιγιάλειου. Όσο η ώρα περνούσε η Αιγιώτικη ομάδα, ήθελε να «κλειδώσει» τη νίκη και στο 38ο λεπτό, αφού της δόθηκε η ευκαιρία βρήκε ξανά δίχτυα. Σε αυτό το λεπτό, ο Γκίκα, γύρισε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΜ, ο Μακρής δεν λάθεψε και σημείωσε το 2-0.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος συνέχισε στο ίδιο τέμπο του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε διαδρόμους τους εκμεταλλεύτηκε και με τη συνδρομή των Σκούτα και Γκίκα ο Μακρής στο 50ο λεπτό πέτυχε το 3-0 και συνάμα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να έρθει ο Σκούτας στο 70΄ να γράψει το 4-0, ύστερα από τη συνεργασία που είχε με τους Γκίκα και Μακρή. Από εκεί και πέρα η «Μαύρη Θύελλα» κατέβασε ταχύτητα και έφτασε στην μεγάλη νίκη επί ενός αδύναμου αντιπάλου…

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Ν. Μανούρας): Παπαδόπουλος, Μωραϊτης, Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης (63΄Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Μακρής, Γκίκα (76΄ Τρέσα), Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (21΄ λ.τρ. Βήτος), Κραγιόπουλος (76΄ Πατρώνης), Σκούτας (76΄ Βασίλτσης).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Θ. Παπαχρήστος): Δουλιώτης, Γαβριήλ (40΄ Κοκονόζι), Κάκκος, Αυτζής, Μπαλμπάνης, Κακιώνης, Παναγιωτίδης, Μούτσι (79΄ Βαρούχος), Κράνης (79΄Μανέτας), Γκασούκας (46΄Χαλαζίας), Πλαστήρας (72΄ Πασπαλιάρης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Σε 4 αγώνες

ΑΕ Μυκόνου      10-4       12

Μαρκό                  5-1        10

Αστέρας Βάρης  6-1          10

Κόρινθος             5-2          7

Ρόδος                   8-1          7

Παναιγιάλειος  6-5          6

Ελλάς Σύρου      3-5          6

ΑΟ Πυλίου Κω   6-2          6

ΠΑΟ Βάρδας      6-3          6

ΑΕΡ Αφάντου    4-5          5

Θύελλα Ραφ.     7-7          4

Παναργειακός  2-1          4

Ιαλυσός               3-6          4

Πανελευσινιακός 3-6          4

Ερμιονίδα             2-9          3

Βύζας Μεγάρων  3-6          2

Εράνη Φιλ.            2-5          2

ΑΕ Μεσολογγίου 1-12       0

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΑΕ Μυκόνου-Ερμιονίδα…………………….3-1

Μαρκό-Ιάλυσος………………………………..2-0

Παναιγιάλειος-ΑΕ Μεσολογγίου………..4-0

Βύζας Μεγάρων-Αστέρας Βάρης………..0-1

Ελλάς Σύρου-ΑΕΡ Αφάντου………………1-0

Ρόδος-ΠΑΣ Κόρινθος……………………….4-1

Παναργειακός-Πανελευσινιακός……….2-0

ΠΑΟ Βάρδας-Θύελλα Ραφήνας…………0-3

ΑΟ Πυλίου Κω-Εράνη Φιλιατρών…..(11/10)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement