Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Πανμοβριακός φιλοξενεί την Αχαϊκή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας (Ολο το σημερινό πρόγραμμα)

Published

on

 

 

 

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους με τα βλέμματα φυσικά να είναι στραμμένα στη Κ. Αχαΐα καθώς ο Πανμοβριακός Ριόλου υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι την Αχαϊκή για την 6η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται τη δεύτερη θέση με 13 βαθμούς έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Ένα παιχνίδι σαφώς αμφίρροπο και αναμένεται το γήπεδο του Ριόλου να μαζέψει αρκετό κόσμο.

Από κει και πέρα ο πρωτοπόρος και με το απόλυτο νικών Ατρόμητος Πατρών υποδέχεται τον Αχαιό Σαραβαλίου θέλοντας οι πορτοκαλί να κάνουν το έξι στα έξι.

Ο Διαγόρας βρισκόμενος στη 3η θέση με 10 βαθμούς υποδέχεται την ουραγό Αναγέννηση με στόχο την 4η νίκη στο πρωτάθλημα ενώ αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Στον β’ όμιλο θα έχουμε πλήρη δράση καθώς έχουν οριστεί όλες οι αναμετρήσεις με τον Πήγασο Μπεγουλακίου που είναι ικανός να κάνει δύσκολο το απόγευμα στους ερυθρόλευκους τους Φίλιππου Σχοινά.

Ο Εθνικός Πατρών έχει σχετικά δύσκολο έργο καθώς φιλοξενείται από τον νεοφώτιστο και ορεξάτο Αχαϊκό ενώ ο Κεραυνός οδεύει στο Ρίο καθώς θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Αετό.

Ο ΑΠΣ Πάτραι το βράδυ (7 μ.μ.) υποδέχεται στα Προσφυγικά τη Θύελλα Αιγίου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 3-0 από τον Εθνικό.

Δύσκολη έξοδο έχει η Νίκη Προαστίου καθώς φιλοξενείται από την Αιγείρα/Ακράτα, όμως με την ψυχολογία των παικτών να είναι στα ύψη μετά τα σπουδαία αποτελέσματα που έχουν φέρει.

Τέλος ο Δαβουρλής ταξιδεύει… στα Καλάβρυτα που αντιμετωπίζει στις 5:30μ.μ. την ομώνυμη ομάδα με τους «Rossoneri» να θέλουν να πετύχουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές έχει ως εξής:

 

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (4μ.μ.)

Γήπ. Παραλίας: Δόξα Παραλίας-Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Βασίλης Μαρδάς

Γήπ. Ζαρουχλεΐκων: Ατρόμητος Πατρών-Αχαιός Σαραβαλίου, Γιάννης Πράνταλος

Γήπ. Βραχνεΐκων: Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αναγέννηση Πατρών, Νίκος Μέρμηγκας

Γήπ. Ριόλου: Πανμοβριακός Ριόλου-Αχαϊκή, Αλέξανδρος Φωκάς

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Γήπ. Κ. Ζάρρας, 4μ.μ.: Αχαϊκός-Εθνικός – Πολύτεκνος, Νίκος Χρονάς

Γήπ. ΕΠΣΑ Α. Κάνιστρας, 4μ.μ.: Πήγασος Μπεγουλακίου-Άρης Πατρών, Γιώργος Παπαδόπουλος

Γήπ. Ρίου, 4μ.μ.: Αετός Ρίου-Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ζεντέλης

Γήπ. Ακράτας, 4μ.μ.: Αιγείρα Ακράτας -Νίκη Προαστίου, Κώστας Βαβαρούτας

Γήπ. Καλαβρύτων, 5:30μ.μ.: Καλάβρυτα-Δαβουρλής K. ’92, Μιχάλης Ζήκος

Γήπ. Προσφυγικών, 7μ.μ.: ΑΠΣ Πάτραι -Θύελλα Αιγίου, Αλέξανδρος Γιαννόπουλος

Ροή ειδήσεων

Advertisement