Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Γιατί λέμε όχι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες»-Στην Πάτρα σήμερα (7 μ.μ.) η εκδήλωση της «Νίκης» 

Παρουσία του προέδρου του κόμματος, Δημήτρη Νατσιού, νωρίτερα τα εγκαίνια των γραφείων

Published

on

O πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ» Δημήτρης Νατσιός (φωτό) αναμένεται σήμερα στην Πάτρα, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, στην οδό Γεροκωστοπούλου 22 στον 2ο όροφο στις 5 μ.μ. αλλά και να μιλήσει σε εκδήλωση, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στις 7 μ.μ. με θέμα: «Ψηφιακός ολοκληρωτισμός, ηλεκτρονικές ταυτότητες, αχρήματη κοινωνία».

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν και οι βουλευτές Αχαϊας, Σπύρος Τσιρώνης και Λάρισας, Γιώργος Ρούντας, ενώ η Τοπική Κοινότητα της «Νίκης» απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στο ενδιαφέρον αυτό θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι η «Νίκη» έχει ταχθεί κατά της έκδοσης νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, θεωρώντας ότι δίνουν τη δυνατότητα «φακελώματος».
Σύμφωνα με τις θέσεις που έχει εκφράσει τόσο ο Πρόεδρος, όσο και βουλευτές της «Νίκης», πρόκειται «για μία ταυτότητα με δυνατότητα γεωεντοπισμού και συλλογής πληροφοριών και φακελώματος του πολίτη», ενώ επίσης διερωτώνται εάν «θα υπάρχει δυνατότητα προαιρετικότητας ή θα κινδυνεύει ο πολίτης που δεν θέλει να την πάρει, να τεθεί εκτός κοινωνίας και δικαιωμάτων, ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας».
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα, ο κ. Νατσιός θα έχει επαφές με φορείς της περιοχής, ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Μητροπολίτη Πατρών, κ. Χρυσόστομο. Ο πρόεδρος της «Νίκης» θα διανυκτερεύσει στην πόλη μας και αύριο θα επισκεφθεί και το Αίγιο

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement