Connect with us

Παναχαϊκή

Τόνωση ψυχολογίας από την διοίκηση της Παναχαϊκής

Published

on

 

Η ΠΑΕ έδωσε πριμ πέντε χιλιάδων ευρώ στους παίκτες για την ισοπαλία με τον Ιωνικό

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι επιτυχίες φέρνουν χρήμα και με αυτό το σκεπτικό και θέλοντας οι παίκτες να έχουν καλή ψυχολογία, ενόψει του επικείμενου -όπως αποδεικνύεται βαθμολογικά- ντέρμπι με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα, οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναχαϊκή έδωσαν πριμ για την ισοπαλία με τον Ιωνικό της τάξεως των πέντε χιλιάδων ευρώ.

Μια κίνηση, που δίνει το δικαίωμα στους «κοκκινόμαυρους» αφενός να… μεγαλώσουν το ποσό στην τσέπη τους, αφετέρου να τα δώσουν όλα στο προσεχές παιχνίδι, έτσι ώστε η Παναχαϊκή να φύγει με βαθμό ή με βαθμούς από την έδρα του αντιπάλου της.

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

Ούτως ή αλλιώς υπήρχε καλή ψυχολογία κι αυτή αν μη τι άλλο ανέβηκε πολύ περισσότερο, ύστερα από την κίνηση που έκαναν οι διοικούντες την ομάδα, κάτι που στο παρελθόν δεν συνέβαινε, όπερ σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει στην ΠΑΕ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑΣΤΟ

Σε ό,τι αφορά τώρα την προετοιμασία αυτή συνεχίστηκε, με τον τεχνικό Γιάννη Τάτση να μην υπολογίζει τον Κούτσια, που είναι τραυματίας, αντίθετα ανεβάζει ρυθμούς ο Ιατρούδης και αν προλάβει να γυμναστεί με πιο εντατικούς ρυθμούς, δεν αποκλείεται να βρίσκεται και στην διάθεση του Ηπειρώτη στην καταγωγή προπονητή. Παράλληλα με απόφαση του τεχνικού της κοκκινόμαυρης ομάδας, ο Νάστος που συμπλήρωσε κάρτες (τρεις) θα εκτίσει την ποινή του, στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ 

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2, με την Παναχαϊκή να φιλοξενείται την προσεχή Κυριακή (15:00) στη Λευκάδα από τον Τηλυκράτη. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, έχει ως εξής: 18/11: Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β (15:00). 19/11, 15:00: Καλαμάτα-Διαγόρας, Γιούχτας-Χανιά, Τηλυκράτης-Παναχαϊκή, Ιωνικός-Athens Kallithea. Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟ Β-ΠΑΕ Ηλιούπολη αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟ Β΄ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας. Τέλος το Δ.Σ. της Super League 2 αποφάσισε ομόφωνα την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου Διαγόρας-Καλαμάτα και του αγώνα του 2ου γύρου Καλαμάτα-Διαγόρας. Στο μεταξύ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έλαβε την παρακάτω απόφαση: «Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (ρίψη αντικειμένου, το οποίο κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορο κατά κανόνα να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου). Επιβάλλει στην ΠΑΕ Τηλυκράτης την χρηματική ποινή των 1.000 ευρώ».

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Εκδρομή στην Λευκάδα διοργανώνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής «Αχαιοί 3» για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη, προκειμένου να ενισχύσουν με τη φωνή τους την κοκκινόμαυρη ομάδα. Αναλυτικά με ανακοίνωση, που εξέδωσε ο σύνδεσμος αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναχαϊκής «Αχαιοί 3» διοργανώνει εκδρομή για την Λευκάδα για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Τηλυκράτη. Κόστος εκδρομής 25€ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από ώρα 19:30 μέχρι 21:30 στο στέκι Ζακύνθου 28».

Ροή ειδήσεων

Advertisement