Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει Διαγόρα τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή

Published

on

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Παναχαϊκή την περασμένη αγωνιστική πέρασε από τις «συμπληγάδες» της Λευκάδας, κατακτώντας από τον Τηλυκράτη έναν πολύτιμο πόντο, όμως μπροστά της έχει μια ακόμη μεγάλη προσπέραση να κάνει κι αυτή δεν είναι άλλη από την αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Εάν καταφέρει και φύγει με θετικό αποτέλεσμα -ζητούμενο είναι η νίκη- τότε θα έχει κάνει σημαντικό βήμα προς τα επάνω σε ό,τι αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Για την ώρα, τα πάει καλά και από πλευράς παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από πλευράς αποτελεσμάτων, καθώς έχει καταφέρει κι έχει «τσιμπήσει» δύο βαθμούς από δύσκολους αντιπάλους, όπως αποδείχθηκε.

ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Κι ανάμεσα σε όλα έχει καταφέρει να βγάλει αντίδραση, όταν οι αντίπαλοί της προηγήθηκαν στο σκορ, κάτι που δεν είχε πράξει τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αυτό σημαίνει πως η παρουσία του Γιάννη Τάτση στον πάγκο και η πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών του (Αλ. Σπηλιόπουλος, Χάρης Ράντος) έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση βελτίωσης ποδοσφαιριστών αλλά και οργάνωσης των τριών, κάτι που δεν συνέβαινε με τους προκατόχους τους (Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλο) κι αν δεν είχαν προβεί οι διοικούντες την ΠΑΕ σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ίσως τώρα η κοκκινόμαυρη ομάδα να είχε πάρει πολύ νωρίς την κατιούσα.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ

Μπροστά της πλέον έχει τον υπολογίσιμο Διαγόρα, που έρχεται με αέρα νίκης από την Καλαμάτα και θα πρέπει για να μπορέσει να τον «κατατροπώσει» και αυτόν, να τον κοιτάξει στα… μάτια, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του θετικού αποτελέσματος. Οι Ροδίτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν μια απουσία, αυτή του Νικήτα Νικολή που λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει για πολύ καιρό (χειρουργήθηκε χθες), αντίθετα στη διάθεση του τεχνικού Θωμά Γράφα τίθενται οι Βασίλης Τσιαντούλας και Χουάν Αρίας που εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν.

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Σε ό,τι αφορά την κοκκινόμαυρη ομάδα έχει κι αυτή απουσίες ενόψει Διαγόρα, καθώς θα λείψουν ο τραυματίας Αλέξης Κούτσιας και ο τιμωρημένος Μπράιν Γκανσιέρ, οπότε ο Γιάννης Τάτσης αναμένεται να βρει αντικαταστάτες.  Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής στο μεταξύ θα συνεχιστεί και σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο του Πανεπιστημίου (11 το πρωί) με τον Γιώργο Ανθουλάκη να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

ΣΤΙΣ 26/11 ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή, να φιλοξενεί στο γήπεδο Αγυιάς την προσεχή Κυριακή (15:00) τον Διαγόρα Ρόδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 25/11: Athens Kallithea-Τηλυκράτης (15:00). Ιωνικός-Παναθηναϊκός Β (15:00). 26/11: Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα (17:00). Χανιά-Αιγάλεω (15:00). Παναχαϊκή-Διαγόρας (15:00). Ηλιούπολη-Γιούχτας (15:00).

*Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Β’-ΠΑΕ Καλαμάτα θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών λόγω τεχνικών εργασιών στο Π.Κ. Ρέντη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement