Connect with us

Παναχαϊκή

Γ. ΤΑΤΣΗΣ: «Αξίζαμε τη νίκη βάση της προσπάθειας που κάναμε»

Published

on

 

Ο έμπειρος προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης μετά το τέλος της αναμέτρησης σε δηλώσεις του μετέφερε τα περαστικά του στο πορτιέρο του Διαγόρα Βασίλη Σηφάκη. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι αξίζαμε τη νίκη βάση της προσπάθειας που κάναμε.

Αναλυτικά: «Πριν το παιχνίδι, θα ήθελα να πω περαστικά στο παιδί που τραυματίστηκε και καλή αποκατάσταση, να μπορέσει να επιστρέψει υγιής και γρήγορα στα γήπεδα. Είναι από τις πολύ δύσκολες στιγμές για έναν ποδοσφαιριστή.

Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πετύχει σημαντικές νίκες και κάνει μία πάρα πολύ καλή πορεία. Βασιζόμασταν στην βελτιωμένη μας εικόνα για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη και να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Πήγαμε καλά στο αμυντικό παιχνίδι, προηγηθήκαμε έστω και με αυτή τη φάση, αλλά μας μένει η πικρία που ισοφαριστήκαμε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Σε μία φάση που ήμασταν και άτυχοι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, την αξίζαμε σήμερα βάση της προσπάθειας που κάναμε και τον αντίπαλο που είχαμε απέναντί μας.

Προχωράμε με δουλειά όλη την εβδομάδα, προσπαθούμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε. Το μυαλό μας είναι στο ματς με την Καλαμάτα. Είχαμε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές και περιμένουμε να δούμε από την αρχή της εβδομάδας. Το ρόστερ είναι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή και πορευόμαστε με βάση πάντα το επόμενο παιχνίδι. Αυτό που προέχει είναι να δούμε ποιους θα έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και στην Καλαμάτα για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα ακόμα αποτέλεσμα, γιατί το έχουμε ανάγκη».

Ροή ειδήσεων

Advertisement