Connect with us

Παναχαϊκή

Κατα(πίνουν) τα χιλιόμετρα και το… πικρό ποτήρι

Published

on

Δεν την άφησαν μόνη ποτέ, ακόμα και αυτή την περίοδο που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Βαθμολογίας της Super League 2.

Ο λόγος φυσικά για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής που κάνουν κάθε εβδομάδα “τρελά” χιλιόμετρα για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Τι και αν πληγώνονται, τι και αν στο τέλος δεν ευχαριστιούνται το αποτέλεσμα, τι και αν η επιστροφή στην Πάτρα θα είναι δύσκολη, αυτοί είναι πάντα κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Είκοσι χρόνια ανυπαρξίας και απουσίας από τα μεγάλα “σαλόνια” και όμως η Παναχαϊκή παραμένει ζωντανή από του οργανωμένους οπαδούς αλλά και από τους φιλάθλους που την ακολουθούν παντού και στηρίζουν την κοκκινόμαυρη καψούρα τους.

Γι’ αυτό τον κόσμο πρέπει άπαντες άμεσα να βρουν λύσεις: Η διοίκηση να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πραγματοποιηθούν όσες μεταγραφές χρειάζονται με ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες που έχουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι παίκτες όσοι μείνουν στην ιστορική ομάδα, να καταλάβουν ότι για 90′ πρέπει να “ματώνουν” μέσα στις αγωνιστικές γραμμές και να μην αναζητούν μόνο συμμετοχές…

Μέχρι λοιπόν να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια που κλείνουν την χρονιά, με Ολυμπιακό Β και Καλλιθέα να έχουν συγκομιδή τουλάχιστον 4 βαθμών.

Και αυτό πρέπει να το κάνουν πράξη, για όλο αυτό το κόσμο που “καταπίνει” τα χιλιόμετρα για την μεγάλη ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement