Connect with us

Παναχαϊκή

«Τρίποντο» και στο Σίτι

Published

on

 

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής μετά την εντός έδρας νίκη επί του Γιούχτα (3-1) ζήτησαν από τους κοκκινόμαυρους να έρθουν με το διπλό από το Αιγάλεω

 

Η αλήθεια είναι ότι η νίκη της Παναχαϊκής άργησε πάρα πολύ να έρθει καθώς ήδη διανύουμε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Αυτό το «τρίποντο» όμως τουλάχιστον από τότε που ανέλαβε ο Γιάννης Τάτσης έπρεπε να έχει έρθει εδώ κι αρκετές αγωνιστικές όμως όταν ο «καπετάνιος» γνωρίζει από φουρτούνες τότε όλοι ευελπιστούν ότι η Παναχαϊκή στο τέλος θα έχει πετύχει έναν άθλο.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στον Γιούχτα ήταν μονόδρομος, τον γνώριζαν όλοι, παίκτες, προπονητής, διοίκηση και φίλαθλοι και ήρθε έστω και όχι με την σούπερ απόδοση. Έτσι και αλλιώς στο ποδόσφαιρο όταν σου χρωστάει κάποια στιγμή στο δίνει και η Παναχαϊκή όπως προαναφέραμε έπρεπε εδώ και αρκετές αγωνιστικές από την μέρα ανάληψης καθηκόντων του Γιάννη Τάτση να έχει πάρει τουλάχιστον δύο με τρεις νίκες.

Το πρώτο τρίποντο είναι τρίποντο αισιοδοξίας και στο τέλος η Παναχαϊκή θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία με τους φιλάθλους της στο τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης να ζητάνε από τους ποδοσφαιριστές να φέρουν το «διπλό» από το Αιγάλεω.

ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

Νάστος και Μούλντερ συμπλήρωσαν κάρτες με τον έμπειρο τεχνικό τις επόμενες ημέρες να αποφασίζει σε ποια παιχνίδια θα τις εκτίσουν. Ο Νάστος συμπλήρωσε 6 κίτρινες και ο Μούλντερ 3 κίτρινες.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

Η Παναχαϊκή εδώ και πολλά χρόνια απουσιάζει από τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος και δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική εικόνα καθώς στο παρελθόν είχε δυνατά ρόστερ.

Την κοκκινόμαυρη ομάδα δεν την θέλουν να βρίσκεται ψηλά γιατί θα τους χαλάσει τη σειρά καθώς την ακολουθεί μια στρατιά από οπαδούς.

Όπου και αν αγωνίζεται, θέλετε στη Γ’ Εθνική, θέλετε στη Σούπερ Λιγκ 2, η Παναχαϊκή έχει στο πλευρό της τον κόσμο της, κάτι που δεν έχουν ακόμα και ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Χθες οι φίλαθλοι ήταν δίπλα στην ομάδα, στήριξαν τους κοκκινόμαυρους και αναφέρουμε ξανά την χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Τάτση στην συνέντευξη τύπου: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο». Σε όλη την Super League 2 τόσο κόσμο δεν έχει καμία ομάδα ακόμα και αυτές που διεκδικούν πρωτάθλημα και φανταστείτε ότι η Παναχαϊκή είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

Ευχόμαστε να αλλάξει λουκ

Ο ταλαντούχος άσος της Παναχαϊκής, Γιάννης Παραστατίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Γιούχτα ερωτήθηκε από τη «Γ» αν πιστεύει ότι μπορεί η κοκκινόμαυρη ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία ανέφερε ότι είναι εφικτό και αισθάνεται σίγουρος.

Ο Παραστατίδης μπορεί εύκολα κάποιος να τον ξεχωρίσει στον αγωνιστικό χώρο καθώς διαθέτει μια πλούσια χαίτη μαλλιών την οποία ανέφερε κλείνοντας ότι θα την κόψει όταν η Παναχαϊκή μείνει στην κατηγορία. Ευχή όλων λοιπόν είναι η Παναχαϊκή να παραμείνει στην κατηγορία και ο Παραστατίδης να κάνει πράξη την υπόσχεσή του.

 

ΙΩΝΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-0

Λυτρώθηκε στο 87΄

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ιωνικός για την 14η αγωνιστική της Super League 2 κόντρα στον Ολυμπιακό Β. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στο 87’ ο Σαλασάρ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement