Connect with us

Παναχαϊκή

Το πολεμάει με προσθήκες η ΠΑΕ

Published

on

 

Ο έμπειρος τεχνικός της Παναχαϊκής Γ. Τάτσης ετοιμάζει την ομάδα για το ματς κατηγορίας με τον Γιούχτα

 

Δεν το βάζει κάτω η διοίκηση της Παναχαϊκής καθώς θέλει να ενισχυθεί η ομάδα για να διεκδικήσει την παραμονή της μέσω των μπαράζ.

Η Παναχαϊκή φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να αφήσει πίσω της τον Τηλυκράτη καθώς η ομάδα της Λευκάδας έχει πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα από τους κοκκινόμαυρους.

Ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο είναι να νικήσει την Κυριακή τον Γιούχτα έτσι ώστε κατά πρώτο λόγο να πάρει το τρίποντο και κατά δεύτερο να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Με λίγα λόγια το κυριακάτικο παιχνίδι είναι ματς κατηγορίας καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα χάνει τα αβγά και τα πασχάλια.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣΟΥΡΑ – ΟΛΙΒΕΪΡΑ

Το θετικό για τον προπονητή Γ. Τάτση είναι ότι ο Νίκος Μασούρας μπήκε κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα έβγαλε όλο το πρόγραμμα, που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον Γιούχτα. Επίσης στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι και ο Ντε Ολιβέιρα που εξέτισε με τον Παναθηναϊκό την ποινή της μιας αγωνιστικής.

ΕΚΤΟΣ ΤΡΕΙΣ

Δεν αλλάζει κάτι με τους τραυματίες Μούλντερ και Ιατρούδη που εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός δράσης και να μην μπορούν να βοηθήσουν ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Γρηγορόπουλος που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα θα είναι και τιμωρημένος καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ

Στην Πάτρα βρίσκεται ο 23χρονος Αντώνης Γαϊτανίδης ο οποίος φαίνεται να είναι η τέταρτη μεταγραφή της Παναχαϊκής. Ο επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, έχει φορέσει την φανέλα του Λεβαδειακού και Απόλλωνα Σμύρνης ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία Σουηδίας στην Οσκαρσάμνς.

Επίσης ψάχνει για έναν έμπειρο επιθετικό ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά στην γραμμή κρούσης την κοκκινόμαυρη ομάδα.

 

«ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ» ΜΕ ΤΟΝ 25ΧΡΟΝΟ ΒΕΛΓΟ ΙΝΤΙ ΜΠΟΥΝΕΝ

«Φλερτ» με τον 25χρονο Βέλγο μέσο (γεννημένος το 1999) Ίντι Μπούνεν κάνει η Παναχαϊκή προκειμένου να τον κάνει δικό της. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει καλό βιογραφικό, καθώς προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στη συνέχεια τον έδωσε στην βελγική Οστάνδη, έχοντας αγωνιστεί 68 φορές, όπου μέσα σε αυτές βρέθηκε αντίπαλος της κοκκινόμαυρης ομάδας σε φιλικό παιχνίδι. Ο παίκτης εάν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις δεν αποκλείεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Μπούνεν έχει μείνει ελεύθερος από την Οστάνδη από τον Ιούνιο του 2023.

ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΓΚΑΝΣΙΕΡ

Η Παναχαϊκή έχει μέχρι στιγμής ένα σοβαρό θέμα και δεν είναι άλλο από τον Γκανσιέρ που δεν λύνει το συμβόλαιό του και εν συνεχεία δεν ελευθερώνεται μια ακόμα θέση μεγάλου. Ήδη ο Γκανσιέρ δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα αλλά με αυτή της Κ19 και αναμένεται να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ19

Πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 με την Κ19 της Παναχαϊκής να έχει τοποθετηθεί στον Γ΄ όμιλο μαζί με τους Διαγόρα, Καλαμάτα, Τηλυκράτη, Ηλιούπολη και φιλοξενείται εκτός έδρας στο γήπεδο Ηλιουπόλεως (12:00) από την ομώνυμη ομάδα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, έχει ως εξής: Διαγόρας-Καλαμάτα (12:30). Ηλιούπολη-Παναχαϊκή (12:00). Ρεπό: Τηλυκράτης Λευκάδας.

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΓΙΟΥΧΤΑ

Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αγυιάς την προσεχή Κυριακή (15:00) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας 2. Βοηθούς θα έχει τους Αλέξανδρο Δημήτριο Σταυρόγλου (Αθήνας), Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (13/1, 14:30): Χανιά-Διαγόρας: Μπακογιάννης (Αθηνών). (15:00): Καλαμάτα-Αιγάλεω: Πουλόπουλος (Πειραιά), Athens Kallithea FC-Παναθηναϊκός Β: Μπουρουζίκας (Λάρισας). (14/1, 15:00): Ηλιούπολη-Τηλυκράτης: Ρούτσης (Κορίνθου). (15/1, 16:30): Ιωνικός-Ολυμπιακός Β: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου).

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement