Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: «Πονοκέφαλος» στη θέση ένα

Published

on

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Γ. Τάτσης σκέφτεται για Ιωνικό Οικονομάκη ή Μικέ

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Παναχαϊκής Ανδρέα Κολοβούρη, που στοίχισε στην κοκκινόμαυρη ομάδα τον έναν βαθμό από την Ηλιούπολη την περασμένη Κυριακή, ενεργοποιεί τους επόμενους δύο γκολκίπερ, Μανόλη Οικονομάκη και Μάριο Μικέ, οι οποίοι και θέτουν υποψηφιότητα για να καθίσουν κάτω από τα δοκάρια στο παιχνίδι πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Ο «πονοκέφαλος» του προπονητή Γιάννη Τάτση είναι μεγάλος, καθώς γνωρίζει τις δυνατότητες που έχει ο μικρός και ταλαντούχος Μάριος Μικές, όμως δεν έχει την εμπειρία, σε αντίθεση με τον Χανιώτη στην καταγωγή τερματοφύλακα Μανόλη Οικονομάκη, που αν και 21 ετών, έχει παραστάσεις από παιχνίδια της ίδιας κατηγορίας, αλλά και από αυτό της Κύπρου, οπότε ο Ηπειρώτης στην καταγωγή θα κρίνει ποιον εκ των δύο θα χρησιμοποιήσει στον αγώνα που έρχεται.

ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Παράλληλα ενόψει αυτής της συνάντησης, υπάρχουν και απώλειες, μιας και ο Νάστος θα λείψει, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες και είχε δηλωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντίθετα κάρτες συμπλήρωσε στον αγώνα με την Ηλιούπολη και ο Καραγιάννης, που θα απουσιάσει στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο μεταξύ χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν συγκέντρωση σε γνωστή καφετέρια της πόλης, όπου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και συνάμα είχαν γνωριμία και συνομιλία με τον έναν εκ των μετόχων της ΠΑΕ Τζάρεντ Βάις.

Η ΠΑΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κέρδισε στα… σημεία την Ακαδημία Πάτρα 2005, καθώς κρίθηκε ως απαράδεκτη από την ΕΠΟ η αίτηση προσφυγής-αποζημίωσης κατάρτισης («τροφεία»)- που είχε υποβάλλει κατά της κοκκινόμαυρης ομάδας κι αφορούσε τον τέως ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Κυριάκο Κυρσανίδη. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Κηρύσσει απαράδεκτη τη συζήτηση της ένδικης προσφυγής».

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΪΣ

Αν και χθες το πρωί ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Παναχαϊκή συνέντευξη Τύπου, με τον έναν εκ των μετόχων της κοκκινόμαυρης ομάδας Τζάρεντ Βάις στα γραφεία της Ερασιτεχνικής (είχε προγραμματιστεί για τις 17:00), αυτή τελικά ματαιώθηκε», με την ΠΑΕ να αναφέρει σε μήνυμά της, πως αναβάλλεται με την αιτιολογία: «Αιφνίδια αλλαγή στο πρόγραμμα του Jared Weiss». H ματαίωση έγινε, διότι υπήρξε χθες συνάντηση του Τζάρεντ Βάις, με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλο. Σήμερα, δε ο Αμερικανός μέτοχος θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκη Πετρόπουλο, είχε χθες στο Δημαρχείο της πόλης, ο Τζάρεντ Βάις, παρουσία του Πέτρου Σταθάκη, με τους τρεις άνδρες να συζητούν για συνεργασία της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Δήμο Πατρέων. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου που εστάλη αναφέρει: «Στην Πάτρα βρίσκεται από το Σάββατο, ο ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή Jared Weiss. Στα πλαίσια της παραμονής του στην Πάτρα, πραγματοποιεί επαφές, με φορείς και επιχειρηματίες της πόλης, μεταβαίνοντας μαζί με τον Πέτρο Σταθάκη, την Δευτέρα στο Δημαρχείο, για να συναντηθεί με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκη Πετρόπουλο. Οι τρεις τους είχαν μια μακρά συζήτηση για τη διεύρυνση συνεργασίας της ΠΑΕ Παναχαϊκή με τον Δήμο Πατρέων, επικεντρώνοντας στην αξιοποίηση των δυνάμεων της πόλης για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου όπως και την δημιουργία μιας κοινής ομάδας εργασίας με σκοπό τις κοινές δράσεις».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement