Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ανατροπή τετράδας με παράπονα απο τον Πήγασο (Ολα τα Φ.Α. και η ειδική βαθμολογία στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Ο Ατρόμητος γύρισε το 1-0 απέναντι στον Πήγασο και πήρε την ισοπαλία (2-2) που του έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ – Με σπασμένα φρένα το αήττητο Πάτραι τερμάτισε πρώτο, ο Άρης 1-0 την Αρόη και κλείδωσε τη δεύτερη θέση

 

 

Ο Ατρόμητος Πατρών πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ στην Α’ Κατηγορία, καθώς στην αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλος σε ένα χορταστικό παιχνίδι με 2-2 εκτός έδρας απέναντι στον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 χάρη στο τέρμα του Αποσκίτη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια από τα 11 βήματα με γκολ του Αναγνώστου και να πάρει μάλιστα και το προβάδισμα στο 70’ με τον Λαζαρίδη. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μπαρλάς στο 78’ ωστόσο οι «βυσσινί» μόνο με νίκη θα κατάφερναν να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Ο Πήγασος έχει πολλά παράπονα απο την διαιτησία του Αλέξανδρου Φωκά αρχικά για το πέναλτι που καταλόγισε όπου ο Ατρόμητος ισοφάρισε αλλά και το γκολ του Αποσκίτη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Από κει και πέρα την πρώτη θέση κατάκτησε αήττητο το Πάτραι με διαφορά 10 βαθμών από τον δεύτερο Άρη που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Αρόης. Οι πράσινοι ξεκινούν τα πλέι οφ με 3 βαθμούς, ο Άρης με 2, η Θύελλα που νίκησε με 2-1 τον Εθνικό με 1 και με μηδέν βαθμούς μπαίνει ο Ατρόμητος.

Στα πλέι άουτ τώρα ο Πήγασος θα ξεκινήσει με 5 βαθμούς, η Πάτρα με 4 βαθμούς, ο Εθνικός με 3, η Αρόη με 2 και η Αναγέννηση με 1.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες των πλέι άουτ που θα αντιμετωπίσουν αυτές του Α’ και Γ’ ομίλου θα πάρουν άκοπα 3 βαθμούς από την ομάδα που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα όπως είναι η Δόξα Χαλανδρίτσας (Α’ όμιλος).

 

MVP

Την στήλη του mvp για την τελευταία αγωνιστική του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας κλέβει… ο Δημήτρης Λαζαρίδης του Ατρόμητου. Ο έμπειρος άσος των «πορτοκαλί» στο 78’ της συνάντησης γύρισε τούμπα το παιχνίδι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα των Ζαρουχλεΐκων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) που του έδωσε το εισιτήριο για την συμμετοχή του στα πλέι οφ.

 

 

Πλημμύρισε το Ενωσιακό

Λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει τόσο κόσμο σε μια αναμέτρηση και αυτό δείχνει ότι ο κόσμος διψάει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα καλά παιχνίδια.

Την Κυριακή το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» διεξήχθη το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Πήγασο και τον Ατρόμητο με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών».

 

 

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στον B’ όμιλο στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν το Πάτραι, ο Αρης Πατρών, η Θύελλα Πατρών και ο Ατρόμητος. Να θυμίσουμε η κλήρωση τον πλέι οφ και των πλέι άουτ θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ένωσης στις 12μ. χωρίς την παρουσία των παραγόντων λόγω covid.

Αναλυτικά πως διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ και πλέι άουτ:

ΠΛΕΙ ΟΦ

Πάτραι          3

Αρης  2

Θύελλα         1

Ατρόμητος   0

 

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Πήγασος       5

Πάτρα           4

Εθνικός         3

Αρόη  2

Αναγέννηση            1

Ηρακλής       0

 

 

 

 

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 2-2

ΓΚΟΛ: 26΄Αποσκίτης, 78΄Μπαρλάς – 37΄πεν. Αναγνώστου, 70΄Λαζαρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 80′ Ανδρεόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ. (Σ. Αθανασόπουλος): Τρίγκας, Πλέγας, Γρουζής (63’ Γεωργούσης), Μπονόβας, Ανδρεόπουλος, Κριμπάς, Μπαρλάς, Φωτόπουλος (70’ Κακαβούλας), Παπαδημητρακόπουλος, Καλογερόπουλος, Αποσκίτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Β. Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος, Τσίτσαρης (3’ λ.τ. Πρίφτη), Κούσουλας, Νικολάι, Μαργώνης (24’ λ.τ. Βασιλείου), Παπαγεωργίου, Λαζαρίδης, Αναγνώστου, Τσάκωνας (79’ Γκότσης).

 

AΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ 1-0

ΓΚΟΛ: 30’ Δασουράς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Τηλιγάδας.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Καταρτζόπουλος (68’ Βουτσινάς), Λάτσης, Μεντζελόπουλος, Δασουράας, Μπούμπαλης, Αγγελής (88’ Κούρτης), Κουτρούμπας, Λυμπέρης, Μητρόπουλος (62’ Γράβαλος), Κωστής.

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Κ. Στουπάκης – Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Μούζος, Γεραρδής (76’ Γραμμενόπουλος), Δημητρέλης, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Δριβήλας, Δράκος (74’ Καμπούρης), Κώτσιας, Κυπριανίδης (68’ Πολυδωρόπουλος), Κογιός, Στουπάκης.

 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΤΡΑ 2005 1-2

ΓΚΟΛ: 20’ Γκοτσόπουλος – 72’ Προσκεφαλάς, 88’ πεν. Αβραμόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

KOKKINEΣ: Αλποχωρίτης (στο ημίχρονο) – Νάσης (στο ημίχρονο).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης (87’ Κούρκουλος), Ρόδης, Μασούρας, Πέτρου (85’ Σαγέτ), Αργυρόπουλος, Παντιώρας, Αλποχωρίτης, Γκοτσόπουλος, Νικολόπουλος, Τζελέπης, Π. Φραντζής.

ΠΑΤΡΑ 2005 (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Σοφιανός, Γεωργαντόπουλος (46’ Αβραμόπουλος), Νάσης, Μπουραντάς, Δημητρέλης, Παναγόπουλος (51’ Ρηγόπουλος), Ανδριακόπουλος, Σουγλέρης (57’ Σταματέλος), Βιλανάκης (46’ Ψαθογιαννάκης), Προσκεφαλάς.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ 2-1

ΓΚΟΛ: 4’ Κατριβέσης, 16’ Γκάτσης – 20’ Αναγνωστόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Οικονόμου.

ΘΥΕΛΛΑ Π. (Σ. Πεφάνης): Κουγιουμτζόπουλος, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Τσότρας (72’ Ξένος), Κατριβέσης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Γκάτσης (85’ Ντίνος), Κουτσαντώνης, Κ. Κωνσταντινίδης (78’ Πανίτσας), Σμπόρας (63’ Καπίρης).

ΕΘΝΙΚΟΣ Π. (Χ. Γερολυμάτος -Β. Καραβίας): Σουτζόγλου, Χαριτάτος, Μεμάγκα, Σαλαμαλίκης, Μαργώνης, Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου (46’ Κακαφώνης), Φραντζής (80’ Χαρμαντάς), Θεοδωρακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος (75’ Τασιόπουλος), Μπαζάρογλου (80’ Κουνιώτης).

 

 

ΠΑΤΡΑΙ- ΗΡΑΚΛΗΣ Π. α.α. 3-0

Το Πάτραι δεν αγωνίστηκε την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποιο άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Θύελλα Π.- Εθνικός/Πολύτεκνος         2-1

Άρης Π.- ΑΠΟ Αρόη          1-0

Πήγασος- Ατρόμητος Π.  2-2

Αναγέννηση Π.- Πάτρα 2005    1-2

ΑΠΣ Πάτραι- Ηρακλής Π.            α.α. 3-0

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement