Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:«Είναι ζητούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχεις αξιοπρέπεια»

Published

on

 

 

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιγιάλειο μετά τη διαιτητική σφαγή του διαιτητή Αντωνιάδη από τον Σύνδεσμο Κεφαλονιάς.

 

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Διαγόρα Βραχνεΐκων Γιώργος Κυριακόπουλος τοποθετήθηκε γενικότερα για το ποδόσφαιρο και αυτούς που το διοικούν.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς οι άνθρωποι που το διοικούν (γνωστό χρόνια) έχουν διαζύγιο με την λέξη αυτή και έχουν οδηγήσει το πιο λαοφιλές άθλημα στην απαξίωση και στην συνεχόμενη αμφισβήτηση αφού διοικούν συντονίζοντας με το συμφέρον.

Δεν πρόκειται τίποτα ν’ αλλάξει, αφού η ανακύκλωση στη χώρα μόνο εκεί έχει πετύχει απόλυτα, με παράγοντες ίδιας αντίληψης για πολλά χρόνια.

Επιλέγουν ομίλους, ορίζουν διαιτητές ανάλογα με τον στόχο τους και αποφασίζουν εξωαγωνιστικά τι τους συμφέρει κι έχουν προαποφασίσει σαν τους αριθμούς του ΚΙΝΟ και το ΚΙΝΟ BONUS.

Άδικος ο κόπος να αγωνίζεσαι με καθαρότητα, σε ανταγωνιστικές κατηγορίες.

Να ψάχνεις έντιμα χρήματα, να πληρώνεις, να μην χρωστάς, να αρνείσαι κάθε πρόταση που μοιάζει συνήθεια, να διεκδικείς το καλύτερο στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Να μην πέφτεις στην παγίδα της ξεφτίλας, αλλά να πορεύεσαι με το κεφάλι ψηλά.

Έτσι έχουμε μάθει στον Διαγόρα και δυστυχώς κάποιοι δεν το εκτιμούν.

Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους, θα αγωνιστούμε, θα παλέψουμε, γιατί ξέρουμε ότι οι εξωγενείς παράγοντες πάντα δεν πετυχαίνουν.

Μόνο εκεί ελπίζουμε γιατί ελπίδα απ’ αλλού δεν υπάρχει.

Στις τέσσερις γραμμές λοιπόν και με αντίξοες συνθήκες».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement