Connect with us

Παναχαϊκή

Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό

Published

on

 

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις προπονήσεις αναμένοντας τις όποιες εξελίξεις

 

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» αναμένοντας από τη μια τις όποιες εξελίξεις στην υπόθεση της έφεσης του σίριαλ Μακεδονικός-Λευκίμμη -αυτή θα συζητηθεί σήμερα- καθώς δεν γνωρίζει το πότε θα βγει η απόφαση.

Κι από την άλλη εάν αυτή τελειώσει γρήγορα, θα πρέπει να έχει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις, μιας και όλο αυτό το διάστημα, που οι αγώνες μπαράζ-ανόδου δεν άρχισαν στην ώρα τους, έχουν δώσει μόνο έναν φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου τον οποίο όπως έχει υπολογίσει επιθυμεί η Παναχαϊκή να τον αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Όπως φαίνεται η Παναχαϊκή πρωτοπορεί καθώς σήμερα και ώρα 17:00 μέσα από το κανάλι της Παναχαϊκής στο YouTube αλλά και μέσα από τη σελίδα στο Facebook, το μέλος του επενδυτικού σχήματος από την Αμερική Άστον Μπέιλι, ο Πέτρος Σταθάκης και ο Γκας Καραγιάννης θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η απόλυτα ομαλή οικονομική συνεργασία της σεζόν μεταξύ Πέτρου Σταθάκη και ερασιτεχνικής Παναχαϊκής οριστικοποιήθηκε και στην πράξη, με την τελευταία να του γυρίζει πίσω και την 3η (τελευταία) επιταγή ύψους 20.000 ευρώ που είχε στα χέρια της ως εγγύηση, για τυχόν «άνοιγμα» που θα εμφανιζόταν. Κάτι το οποίο έδειξε περίτρανα ότι ο Π. Σταθάκης τήρησε στο ακέραιο την αρχική δέσμευσή του προς την ερασιτεχνική Παναχαϊκή περί τακτοποίησης κάθε οικονομικού θέματος που αφορούσε την λειτουργία φέτος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement