Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επεισοδιακή ισοπαλία στον «κάμπο» (Ολα τα Φ.Α. στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Published

on

 

Λιμνοχώρι και Πανμοβριακός μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ, η Αχαϊκή επέστρεψε στην κορυφή, σπουδαίο «διπλό» για την Παραλία

 

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2021. Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να ήταν γιορτή στιγματίστηκε από επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος.

Ο λόγος για το ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στο Λιμνοχώρι και τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Πιο συγκεκριμένα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο 58’ της συνάντησης το παιχνίδι διεκόπη επειδή πετάχτηκαν μπουκάλια στον β’ βοηθό. Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε και ένταση με φίλαθλο να τα βάζει με τον Γραμματικόπουλο του Πανμοβριακού αλλά και τον τεχνικό Σπυρόπουλο. Ο ίδιος μάλιστα προσπάθησε να σπάσει το τζάμι στο παράθυρο των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος να τραυματιστούν από τα γυαλιά οι κοκκινόμαυροι.

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μάλιστα ο ίδιος ο φίλαθλος που έσπασε το τζάμι τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να κάνει και επέμβαση αφού έκοψε τον τένοντα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 15′ με κεφαλιά του Τζήμα μετά το φάουλ του Λιβάνη και ο Πανμοβριακός ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Κοκκίνη (55΄) από το κέντρο του γηπέδου που κρέμασε τον γκολκίπερ Δρόσο.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και τον Αχαιό αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων της γηπεδούχου ομάδας που βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19. Η αρμόδια επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας αμέσως ανέβαλε την εν λόγω αναμέτρηση και την όρισε για τις 24/11.

Η Δόξα Παραλίας πήρε ένα μεγάλο «διπλό» καθώς επικράτησε με 4-2 του Δία σε ένα από τα σημαντικά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής. Με αυτό το «τρίποντο» η Δόξα πέρασε στην 4η θέση έχοντας 13 βαθμούς όσους και ο Δίας.

Τέλος άκοπα η ομάδα της Δόξας Νιφορεΐκων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς η Δόξα Χαλανδρίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Άγγελου Κίκινα με αυτούς τους βαθμούς έφτασε τους 12 στο πρωτάθλημα.

 

MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική (8η) κλέβει ο έμπειρος αμυντικός του Πανμοβριακού Ριόλου, Γιώργος Κοκκίνης καθώς σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο ντέρμπι της Δυτικής Αχαΐας με αντίπαλο το Λιμνοχώρι. Ο υψηλόσωμος αμυντικός από πολύ μακριά σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

 

Δύο ακόμα γκολ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Αχαϊκής, Νίκος Μπουρλάκης σημείωσε δύο ακόμα τέρματα για την ομάδα του στο εκτός έδρας ματς με τον Ίκαρο Πετρωτού. Ο έμπειρος επιθετικός με αυτά τα γκολ έφτασε τα πέντε τέρματα στον πίνακα των σκόρερ. Η Αχαϊκή πήρε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 και επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ 1-1

ΓΚΟΛ: 15’ Τζίμας – 57’ Κοκκίνης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαγγέλης Σαφαρίκας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 58’ Χ. Γερασιμόπουλος.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Χ. Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (20’ λ.τ. Ν. Βλάχος), Νιφόρας, Σουρανής (80’ Α. Βλάχος), Γκότσης, Μαντάς, Καρίτσας (70’ Κωστόπουλος).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος (70’ Γκοτσούλιας), Μπακατσέλος, Διακάτος (46’ Μάλαμας), Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Λιάκος, Α. Κάτσενος (46’ Παναγάκης), Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος, Αθανασόπουλος.

 

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ-ΑΧΑΪΚΗ 0-4

ΓΚΟΛ: 16′ Σαν Φιλίππο, 22’, 29’ Μπουρλάκης, 44’ Μπίκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπακόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Καγιάφας, Καλομοίρης (70’ Οικονόμου), Μακρόπουλος (43’ Χριστόπουλος), Δημόπουλος, Τσουραμάνης (70’ Κλίτσας), Παναγιωτακόπουλος (58’ Κόλλιας), Τσάμης, Κοντογεωργόπουλος, Ταγάρας (58’ Παπαδάτος), Γαβριήλ.

ΑΧΑΪΚΗ (Γ. Λαγός): Σταθόπουλος, Πογιαντζής (46’ Καούρης), Σαν Φιλίππο, Δ. Αγγελόπουλος (40’ Μπάδας), Χρυσανθόπουλος (55’ Α. Αγγελόπουλος), Βαλογιάννης, Μούζος, Ντουράι (68’ Καρράς), Καζαντζής, Μπουρλάκης, Μπίκος (46’ Τσεγγενές).

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ-ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Αναβλήθηκε)

ΓΚΟΛ:-

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κώστας Ταξιάρχης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

Η Covid-19 χτύπησε… και την ομάδα του Αστέρα Τσουκαλεΐκων λίγο πριν από την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Αχαιό. Η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε την ΕΠΣ Αχαΐας παρουσιάζοντας και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται με την αρμόδια αρχή να αναβάλει το παιχνίδι για τις 24/11.

 

 

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2-4

ΓΚΟΛ: 5′ Δ. Παναγιωτόπουλος, 83΄πεν. Γκολφινόπουλος / 15′ Αγγελούσης, 43′, 70′ πεν. Νίκας, 89’ Βέρρας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Ρουμπάνης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 74’ Στρέκλας.

ΔΙΑΣ ΣΑΡ. (Χ. Ξυπολιάς-Ν. Ορφανίδης): Κωστούλιας, Πέτροβας, Μαρκεζίνης, Σπαθάρας, Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Καπερώνης (78’ Θεμιστοκλόπουλος), Κακαρούμπας(63’ Στρέκλας), Δ. Παναγιωτόπουλος (78’ Παπανικολόπουλος), Γκολφινόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Τσίκας): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος, Σιδέρης (58’ Σοφούλης), Αγγελούσης (63’ Νικολόπουλος), Βρασίδας, Βέρρας, Τσιβγενίδης (88’ Χιόνης).

 

 ΔΟΧΑ ΧΑΛ.-ΔΟΞΑ ΝΙΦ. α.α. 0-3

Η Δόξα Νιφορεΐκων δεν αγωνίστηκε στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Κίκινας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει κάποια άλλη αναμέτρηση της Α’ Κατηγορίας.

 

 ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ

 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Αχαϊκή………………..0-4

Λιμνοχώρι – Πανμοβριακός………….1-1

Δίας – Δόξα Παρ…………………………2-4

Δόξα Χαλ. – Δόξα Νιφ………….α.α. 0-3

Αστέρας Τσουκ. – Αχαιός……………(αναβλήθηκε – 24/11)

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Δόξα Χαλ.

Δόξα Παρ. – Δόξα Νιφ.

Πανμοβριακός – Αστέρας Τσουκ.

Δίας – Λιμνοχώρι

Αχαϊκή – Αχαιός

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement