Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Μια πρώτη ματιά

Published

on

 

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και με μια πρώτη ματιά, μπορούμε να δούμε την εικόνα που δείχνουν οι ομάδες.

Ένα πρωτάθλημα που διεξάγεται κάτω από περίεργες συνθήκες λόγω covid-19, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Φυσικά στα συν στη μέχρι τώρα κατάσταση είναι ότι ο καιρός είναι ιδανικός, αφού μην ξεχνάμε ότι οι αθλητές στις προπονήσεις δεν χρησιμοποιούν τ’ αποδυτήρια για να κάνουν το μπάνιο τους.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, ξεχωρίζουν σιγά-σιγά τα φαβορί, αλλά και οι ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα να κρατηθούν ζωντανές.

Από τον πρώτο όμιλο μια τετράδα θα δώσει τη μάχη για τις δύο πρώτες θέσεις. Αυτές οι ομάδες είναι ο Πανμοβριακός, ο Πήγασος, η Δόξα Παραλίας και ο Ατρόμητος.

Αντίθετα η πιο αδύναμη του ομίλου, όπως και όλοι το περίμεναν, είναι η Αναγέννηση Πατρών, που τελευταία στιγμή με νύχια και με δόντια κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή.

Για τη μάχη της παραμονής με μια πρώτη εκτίμηση φαίνεται ότι θα παλέψουν ακριβώς τέσσερις ομάδες και οι επόμενες θα ξεφύγουν όσο οι αγωνιστικές προχωράνε.

Στον Β’ όμιλο τώρα και εδώ φαίνεται ότι Πάτραι, Νίκη, Κεραυνός και Αετός Πατρών θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις.

Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Αετός Ρίου που επέστρεψε μετά από πολλά, πολλά χρόνια στην Α’ Κατηγορία και τα πηγαίνει εξαιρετικά, δείγμα του ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Η Αρόη δείχνει να είναι μαχητική τις δύο τελευταίες αγωνιστικές χάνοντας στο νήμα από το Πάτραι με 1-0 και παίρνοντας ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας από τη Θύελλα Αιγίου. Αντίθετα ο Ηρακλής δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στα «θέλω» της κατηγορίας χάνοντας ένα ακόμα παιχνίδι παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικά με την παραμονή, εδώ τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, αφού φαίνεται ότι έξι με επτά ομάδες θα την διεκδικήσουν μέσω των μπαράζ παραμονής.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η δύναμη του Άρη Πατρών λείπει φέτος από το πρωτάθλημα με την διοίκηση (και πολύ σωστά πράττει) να θέλει να κάνει ένα restart δίνοντας ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement