Connect with us

Αθλητισμός

Ασκήσεις «αέρος- εδάφους»

Published

on

Η Παναχαϊκή έχει μπει στην τελική ευθεία για το εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι παίκτες της Παναχαϊκής έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 μεθαύριο με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Οι κοκκινόμαυροι όλη την εβδομάδα δουλεύουν σκληρά διατηρώντας χαμηλό προφίλ αφού ο μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όλοι γνωρίζουν στο κοκκινόμαυρο …στρατόπεδο ότι με νίκη η Παναχαϊκή θα πλαισιωθεί στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι αν οι κοκκινόμαυροι κερδίσουν τον Ιωνικό θα αυξήσουν τη διαφορά στους +4 βαθμούς αφήνοντας αρκετά πίσω το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού.

Φυσικά για να επιτευχθεί πρέπει οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους με κύριο στόχο να μην δεχτούν κάποιο τέρμα.

Αν η αμυντική λειτουργία αποδώσει όπως και στην Λάρισα τότε με υπομονή θα έρθει και το γκολ το οποίο θα δώσει την ευκαιρία να παραμείνουν στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα αύριο διεξάγεται και ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Διαγόρα. Δύο ομάδες που βρίσκονται στην 1η και 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα και σε περίπτωση, είτε ισοπαλίας, είτε στραβοπατήματος με νίκη των κοκκινόμαυρων επί του Ιωνικού θα αποκτήσει ένα προβάδισμα που θα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια.

Αρχικά ό,τι και να γίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι κοκκινόμαυροι πρέπει να κοιτάνε τα του οίκου τους και να δώσουν εντός αγωνιστικού χώρου τον καλύτερό τους εαυτό.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος χθες έκανε δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ωστόσο μετά την εμφάνιση των κοκκινόμαυρων στη Λάρισα δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Αγωνιστικά πέραν του Αργυρόπουλου που ως γνωστόν θα μείνει εκτός και του πορτιέρο Σούλη που θα εκτιμηθεί η κατάσταση την τελευταία στιγμή, όλοι οι άλλοι βρίσκονται στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Σήμερα η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία ενόψει της αναμέτρησης.

 

 Αναμένονται οι απαντήσεις των τεστ

Πραγματοποιήθηκαν τα τεστ όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της κατηγορίας. Σήμερα αναμένονται και οι απαντήσεις και θα δείξουν αν θα υπάρξει κάποια ή όχι απώλεια ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό αλλά και της Τετάρτης στη Δράμα με την τοπική Δόξα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Παναχαϊκή χθες διέψευσε με ανακοίνωσή της μια είδηση του διαδικτύου ότι υπάρχει κρούσμα covid-19 σε στελέχη-συνοδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο σχετικά με την ύπαρξη κρούσματος COVID-19 στα στελέχη-συνοδούς της ομάδας. Όλα τα τεστ COVID-19 ήταν αρνητικά.

Σήμερα (σ.σ. χθες) επίσης πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα προβλεπόμενα εβδομαδιαία τεστ, σύμφωνα με την τυπική διαδικασία που ορίζεται από τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα».

 

ΣΗΜΕΡΑ Η MEDIA DAY

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη media day ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό την Κυριακή στην Αγυιά.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 μ.μ. στο προπονητικό κέντρο «Αλ. Σπανός» στην Οβρυά.

 

Δεν συνδέεται με τις μεταγραφές

Η «Γ» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Δημήτρη Γκαβέρα για το θέμα του Πέταρ Όρλαντιτς. Ο Δημήτρης Γκαβέρας επεσήμανε ότι δεν συνδέεται το θέμα με τις μεταγραφές. Αν δεν εξοφληθεί ο παίκτης τότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αδειοδότησης αλλά και φορολογικής ενημερότητας. Οπότε είναι προγραμματισμένο στο επόμενο διάστημα να τακτοποιηθεί η οικονομική αυτή εκκρεμότητα.

 

 

Σφυρίζει ο Μπαΐλης

Έγιναν γνωστοί χθες από την ΚΕΔ οι ορισμοί των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό στην Αγυιά ορίστηκε να διευθύνει ο Μπαΐλης από τον Σύνδεσμο Πρεβέζης, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Ψύλλος και Τσιλίκας και 4ος ο Στάμος.

Αύριο η αυλαία της 6ης αγωνιστικής ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις με το σημαντικότερο να διεξάγεται στην Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται στις 14:45 τον Διαγόρα (ΕΡΤ Sports).

Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις με τους διαιτητές έχουν ως εξής:

ΑΥΡΙΟ

Εργοτέλης-Ξάνθη (14.45 ΕΡΤ3, Παγκρήτιο)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)

 

ΟΦΙ-Δόξα Δράμας (14.45 ΕΡΤ Sports2, Βουζουνεράκειο)

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Γουρνιάς (Αν. Αττικής)

4ος: Κουκουράκης (Χανίων)

 

Λεβαδειακός-Διαγόρας (14.45 ΕΡΤ Sports, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς)

Διαιτητής: Κατόπης (Σάμου)

Βοηθοί: Καραθανάσης, Κάλλης (Αν. Αττικής)

4ος: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης Άρτας (14.45 ΕΡΤ, ΕΡΤ Sports, AEL FC Arena)

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

4ος: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

 

Παναχαϊκή-Ιωνικός (14.45 ΕΡΤ3, Αγυιά)

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας / Λευκάδας)

Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

4ος: Στάμος (Αθήνας

 

Χανιά-Τρίκαλα (14.45 ΕΡΤ Sports 2, Περιβόλια)

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)

Βοηθοί: Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου).

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

 

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement