Connect with us

Αθλητισμός

Διαδικτυακά θα μπορούσαν όλοι να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων

Published

on

Προχθές πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας». Η διοίκηση της Ένωσης επέλεξε το ενωσιακό γήπεδο να κάνει τις φετινές κληρώσεις και όχι δικτυακά όπως είχαν γίνει την περσινή περίοδο που κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το εγχείρημα «Κάνιστρας» ήταν σίγουρο ότι δεν θα είχε επιτυχία και αυτό λόγω του covid-19. Η προσέλευση των παραγόντων ήταν πολύ μικρή αφού έπρεπε να ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι περισσότεροι προτίμησαν να μείνουν σπίτι τους.

ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

Πέρα από τα παραπάνω, δεν ήταν και η καλύτερη εικόνα να γίνονται οι κληρώσεις στην κερκίδα και από πίσω στο γήπεδο να πραγματοποιούν προπονήσεις δύο ομάδες. Ενώ η Ένωση δείχνει ότι τρέχει… κάνοντας τεράστιο αγώνα για τη δημιουργία νέων γηπέδων αλλά και άλλων σοβαρών θέματων, είναι κρίμα να χαλάει την προσπάθειά της με τέτοιες πρωτοβουλίες. Θα μας πείτε ότι είναι ασήμαντο το γεγονός αυτό αλλά σχολιάστηκε αρνητικά όλη η διαδικασία. Το θέμα όμως είναι να διεξαχθούν φέτος τα πρωταθλήματα χωρίς προβλήματα γιατί σε περίπτωση διακοπής τότε θα μιλάμε για καταστροφή.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ RAPID TESTS

Θέμα συζήτησης ήταν και το πώς θα πραγματοποιούνται τα rapid tests αφού το κόστος θα είναι μεγάλο για τα σωματεία. Προχθές ωστόσο όπως ανάφερε η «Γ» η πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας, Αριστέα Ρόμπολα είχε συνάντηση στο γραφείο του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για να ζητήσει την βοήθειά του για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Πριν λίγες ημέρες είχε προηγηθεί η συνάντηση του μέλους της επιτροπής Χρήστου Πλούμη και αυτό δείχνει ότι όλοι μαζί μια γροθιά ψάχνουν να βρουν λύσεις έτσι ώστε φέτος τα πρωταθλήματα να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα. Πάντως ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ήταν θετικός να βοηθήσει από τη μεριά του και να δοθεί ένα δωρεάν rapid test σε κάθε ποδοσφαιριστή. Ωστόσο η κοινή γραμμή όλων είναι να γίνει ο εμβολιασμός σε όλους τους αθλητές.

Οι πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι η Α’ Κατηγορία πολύ δύσκολα θα διακοπεί, αφού πρέπει του χρόνου να βγάλει πρωταθλητή. Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα της Β’ και της Γ’ Κατηγορίας είναι πολύ επίφοβο αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και έχουμε κρούσματα να διακοπεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement