Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ήταν διαβασμένοι

Published

on

Μόνο στην κορυφή το Πάτραι, εξαιρετική δουλειά από τον Σταμάτη Σαρρή και τον Γιώργο Δημητρόπουλο

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στο Πάτραι και τη Θύελλα Πατρών για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Σταμάτης Σαρρής και Χρήστος Καραπίτσος τέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο άντρες συνεργάστηκαν στον πάγκο του Ατρόμητου με τον προπονητή του Πάτραι να είναι ο άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού της Θύελλας.

Ο Σταμάτης Σαρρής, παρότι είδε την ομάδα του να μένει με δέκα παίκτες από το 25’ προχώρησε σε διορθωτικές κινήσεις, μπλόκαρε τη Θύελλα και ευτύχισε στο 66’ της συνάντησης με σκόρερ τον Σαμπανέι να πάρει μια τεράστια νίκη μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο ρόλος του άμεσου συνεργάτη του Γιώργου Δημητρόπουλου, είναι κομβικός στο οικοδόμημα του Πάτραι. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή τερματοφυλάκων Θέμη Τζουραμάνη, ο οποίος κάνει εξίσου εξαιρετική δουλειά, κάτι που πιστοποιείται από την αγωνιστική ετοιμότητα τόσο του έμπειρου Αναστασοβίτη, όσο και του νεαρού Φωτόπουλου.

Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά τους έχει φανεί από την περυσινή αγωνιστική περίοδο η οποία διεκόπη λόγω της πανδημίας που το Πάτραι μετρούσε έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό συνεχίζεται και φέτος με τους «πράσινους» σε οχτώ αναμετρήσεις να έχουν σημειώσει επτά νίκες και μία ισοπαλία, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα με 22 πόντους όντας αήττητοι.

ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας ανάμεσα στο Πάτραι και τη Θύελλα Πατρών και το Ενωσιακό γήπεδο γέμισε από φιλάθλους.

Γυναίκες, προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές αψήφησαν το κρύο στο «Α. Κάνιστρας» δίνοντας βροντερό «παρών», θέλοντας να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι που έκλεβε την παράσταση την 8η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία.

Εικόνες που ομορφαίνουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα αναζητούν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται.

Ροή ειδήσεων

Advertisement