Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ήττα με 1-0 από τον Αίαντα

Published

on

Δεν τα κατάφερε ο Παναιγιάλειος στη Γαστούνη γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Αίαντα για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Αιγίου το πάλεψε κόντρα στον καλό Αίαντα ωστόσο στο 72’ της συνάντησης δέχτηκε το γκολ από τον Ριτσιούλι που έκρινε και τη συνάντηση. Μάλιστα το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που είχε καθώς από το 65’ της συνάντησης ο Αίαντας έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κατελούζου.

Η ομάδα του Παναιγιαλείου την 7η αγωνιστική υποδέχεται στην έδρα του τον Διαγόρα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι δυνατό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Λαδάς, Ρίλντι, Βατσής, Δούλος, Κατελούζος, Καράμπελας (62′ Στανής), Τσακοπιάκος (90′ Ρούνης), Ντελγκάδο, Ριτσιούλι (77′ Παπαχριστόπουλος), Σταθάτος, Βράπι (90′ Μπουρδέκας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Πλατυκώστας, Χατζηαντωνίου (84′ Ραπτόπουλος), Σ. Αφούσι, Σπίντζος, Αλ. Αφούσι, Βλαχόπουλος, Μακρίδης, Καράκουτης (58′ Ψωμαράς), Λιάτος, Βαλλιάνος (58′ Σκούτας).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement