Connect with us

Παναχαϊκή

Τους… βγήκε το λάδι! (Ολο το ρεπορτάζ από το φύλλο της “Γ”)

Published

on

 Οι παίκτες της Παναχαϊκής συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους ενόψει Παναγρνιακού

 

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Παναχαϊκή χθες δεν υπήρχαν, καθώς οι παίκτες της απολάμβαναν το καθιερωμένο ρεπό του πρωταθλήματος. Όμως προπόνηση υπήρχε με τον Σούλη Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του να… βγάζουν το λάδι στους παίκτες, καθώς την προσεχή Τετάρτη 22 του τρέχοντος μηνός η Παναχαϊκή έχει πρωτάθλημα, υποδεχόμενη στην έδρα της τον Παναγρινιακό για την 12η αγωνιστική (4ος όμιλος) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι, που μπορεί να φαντάζει εύκολο, όμως δεν είναι, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι καλοδουλεμένη ομάδα, την οποία βέβαια η κοκκινόμαυρη ομάδα γνωρίζει, καθώς το περασμένο καλοκαίρι οι δύο ομάδες, έδωσαν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Ενόψει φυσικά αυτού του παιχνιδιού υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Καρακλάιτς, που μπορεί να τρέχει για να… προλάβει το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης, ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι σοβαρότερο από ό,τι θέλουν να πιστεύουν στην κοκκινόμαυρη ομάδα και δύσκολα θα καταφέρει ο παίκτης να δώσει το «παρών».

Από την άλλη, ο Λιμάτσι ούτε αυτός κατάφερε να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο προπονητικό πρόγραμμα, που έγινε στο γήπεδο της Αγυιάς, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Έτσι το άγχος του Νικαιώτη προπονητή ενόψει του αγώνα με τον Παναγρινιακό μεγαλώνει, καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, θα μετρήσει δύο απουσίες και θα πρέπει να βρει τις λύσεις…

Πάντως χθες εκμεταλλευόμενοι οι κοκκινόμαυροι την πρωινή προπόνηση, «κατασκόπευσαν» τον προσεχή αντίπαλό τους Αχέροντα Καναλακίου, καθώς αρκετοί εξ αυτών, βρέθηκαν στο γήπεδο των Βραχνεΐκων, παρακολουθώντας την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον σύλλογο του Καναλακίου. Κι αν μη τι άλλο είδαν ένα καλό παιχνίδι από τη μία και από την άλλη, έφυγαν από εκεί με πλατύ χαμόγελο, αφού ο σύλλογος του Διαγόρα, κατάφερε να κερδίσει τον προσεχή αντίπαλο της Παναχαϊκής. Η προετοιμασία στο μεταξύ σήμερα θα συνεχιστεί με αυτή να διεξάγεται στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

 

 

Παρόντες στα Βραχνέικα

Δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου των Βραχνεΐκων ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον γενικό αρχηγό των «κοκκινόμαυρων» Χρήστο Μικέ παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον Αχέροντα Καναλακίου εκμεταλλευόμενοι το προγραματισμένο ρεπό της 11ης αγωνιστικής.

Σε τρεις αγωνιστικές ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και η Παναχαϊκή υποδέχεται στην Αγυιά τον Αχέροντα και ο Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον προσεχή αντίπαλό του.

 

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Η αλήθεια είναι ότι ο Διαγόρας πέρα από το ότι ήθελε την νίκη απέναντι στον Αχέροντα έτσι ώστε να κάνει το βήμα παραμονής στην Γ’ Εθνική παράλληλα έκανε και ένα πολύ όμορφο δώρο στους κοκκινόμαυρους.

Με τη νίκη αυτή των Βραχνεΐκων ο Αχέρων έμεινε πίσω από την Παναχαϊκή 2 βαθμούς και σε τρεις αγωνιστικές θα τον περιμένει… και στην Αγυιά για να τους κάνει πέντε.

 

Ενδιαφέρον για τον Κέρι, που είναι «παιδί» του Σούλη!

Η ενίσχυση της Παναχαϊκής τη μεταγραφική περίοδο είναι επιβεβλημένη προκειμένου η κοκκινόμαυρη ομάδα να μπορέσει να επιτύχει το στόχο της ανόδου και πλέον η μεταγραφολογία άρχισε! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» η Παναχαϊκή άρχισε ήδη να… χτυπά πόρτες παικτών με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να… επιστρατεύει «δικά» του παιδιά. Χθες λοιπόν ακούστηκε το όνομα του 29χρονου μεσοεπιθετικού Λόρι Κέρι, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον σύλλογο της Σαντορίνης, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Καλαμάτας. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει άριστα ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας, καθώς τον είχε παίκτη όταν βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας, με τον Κέρι να έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία σε Καλλονή, Αιολικό, Νίκη Βόλου, Διαγόρα Ρόδου και Ολυμπιακό Βόλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement