Connect with us

Ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει σωτηρία για τον Παναιγιάλειο

Published

on

 

Την 8η ήττα του στο πρωτάθλημα δέχτηκε χθες ο Παναιγιάλειος για την 13η αγωνιστική (εμβόλιμη) του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στο Αγρίνιο με 3-1.

Το συγκρότημα του Φάνη Γκέκα δεν κατάφερε να πάρει κάτι απέναντι στον Παναγρινιακό, ο οποίος προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 13’ της συνάντησης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γκόλια. Στο 21’ με τον ίδιο τρόπο ο Τοκάμ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1) όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η ομάδα του Ξανθόπουλου έκανε δύο τα τέρματά της με τον Γκαγκάνη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Στο 64’ ο Παναγρινιακός κλείδωσε το παιχνίδι με γκολ που σημείωσε ο Τσάκνης (3-1 που ήταν το τελικό σκορ).

Εξαιρετικός ο Κατσής  

Στην ομάδα του Παναγρινιακού έχει δοθεί ο Νίκος Κατσής από την Παναχαϊκή ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αγρινίου έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά κινητικός δίνοντας πολλές μονομαχίες ενώ στο 13ο λεπτό ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για την ομάδα του κι ο Γκόλιας έκανε το 1-0.

Μάλιστα στο 64’ το 3-1 ήρθε από δικό του εξαιρετικό σπάσιμο της μπάλας στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος τροφοδότησε τον Τσακνή κλειδώνοντας το παιχνίδι (3-1) για την ομάδα του Αγρινίου.

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Βασιλογιάννης (81’ Βαλαβανίδης), Φραγκούλης, Καντάνης, Τσακνής, Πατίλας (85’ Τσοπανάς), Κατσής (70’ Κούσης), Μήλιος, Σκιαδάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Σ. Αφούσης (78’ Ροδόπουλος), Παπαδόπουλος, Α. Αφούσης (61’ Αναστόπουλος), Σκούτας (61’ Ψωμαράς), Γκασίδης (46’ Λιάτος), Τοκάμ, Βαλλιάνος (46’ Βλαχόπουλος).

    

Ροή ειδήσεων

Advertisement