Connect with us

Παναχαϊκή

Φέρτε το διπλό!

Published

on

 

Η Παναχαϊκή σήμερα αγωνίζεται στη Μεσσηνία με την Καλαμάτα για την 3η αγωνιστική της Super League 2

Φέρτε το «διπλό» για να τρελαθώ… είναι το σύνθημα που επικρατεί αυτές τις ημέρες στους φιλάθλους της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η Παναχαϊκή σήμερα (15:15- ΕΡΤ3) φιλοξενείται για την 3η αγωνιστική της Super League 2 στο γήπεδο της Παραλίας από την Καλαμάτα στο πελοποννησιακό ντέρμπι με στόχο φυσικά να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Οι κοκκινόμαυροι του Σούλη Παπαδόπουλου μπορούν να πάρουν κάτι στην Καλαμάτα όμως αυτό μόνο όταν είναι σοβαροί, προσηλωμένοι στον στόχο τους και χωρίς λάθη στην αμυντική τους λειτουργία.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως ανέφερε και στην συνέντευξή τους δεν φοβάται την Καλαμάτα και η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι στόχοι και των δύο είναι ίδιοι και αναμένεται το σημερινό παιχνίδι να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων που θα «τρέξουν» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά.

Να θυμίσουμε ότι τόσο η Παναχαϊκή όσο και η Καλαμάτα μετράνε ισάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

Στο στρατόπεδο πάντως των κοκκινόμαυρων υπάρχει αισιοδοξία και θέληση για θετικό αποτέλεσμα καθώς όλοι γνωρίζουν ότι έτσι και η Παναχαϊκή πάρει τον βαθμό ή τους βαθμούς από την Καλαμάτα την 4η αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται το γήπεδο της Αγυιάς να μετατραπεί σε «καμίνι».

 

ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Με την τελευταία προπόνηση της Παναχαϊκής ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης Χ., Κολοβούρης, Λιποράσε, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Θεοδωράκης Δ., Τσακμάκης, Λαρέα, Λινάρδος, Τσιάρας, Καρακλάιτς Ν., Καρακλάιτς Π., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Σίλβα, Κάρλος, Αλεξόπουλος, Νιλτίνιο, Κέρη, Μυτίδης, Μαραθωνίτης.

Να θυμίσουμε ότι οι κοκκινόμαυροι αναχώρησαν χθες για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα όπου κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΑΙΟΙ

Στην πόλη της Καλαμάτας θα βρεθούν και οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής για να στηρίξουν τους κοκκινόμαυρους.

Ήδη ο σύνδεσμος των Αχαιών 3 ετοιμάζει ταξίδι για την μεσσηνιακή πόλη. Το κόστος εκδρομής ανέρχεται στα 18€ χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

Παράλληλα η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα (Παρασκευή 18/11, 15:15) θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η είσοδός τους θα γίνει από τη Θύρα 3 και η τιμή τους θα είναι 10€.

 

H αποστολή της «Μαύρης Θύελλας»

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 22άδα και θα καταλήξει στους 20 πριν από την έναρξη του ματς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μάρκος Μοζέρ ενώ επέστρεψε ο Μαλίς Ασαμόα με τους υπόλοιπους 20 να είναι αυτοί που βρέθηκαν στο Ρέντη την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά την αποστολή της Καλαμάτας απαρτίζουν οι: Ταΐρης, Μέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μοζέρ, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος, Ασαμόα.

 

Σφυρίζει ο Ματσούκας στην Παραλία

Ο Μιχαήλ Ματσούκας από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Γιώργο Αραβίδη και Παναγιώτη-Λυκούργο Τσολακίδη από τον σύνδεσμο Αθηνών, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση (15:15, ΕΡΤ3) της Παναχαϊκής στην Καλαμάτα για την 3η αγωνιστική με την οποία και ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Νότιο όμιλο.

Τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης αυτής θα είναι ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου Αργολίδας και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας).

Ακόμη για την ίδια αγωνιστική ημέρα θα γίνουν Σάββατο-Κυριακή οι παρακάτω αναμετρήσεις με τους αντίστοιχους διαιτητές:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ (19/11–15:00)

ΠΑΟ Ρουφ-Κηφισιά, Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)

Αιγάλεω-ΑΕΚ Β, Τακίδης (Κιλκίς)

Ηλιούπολη-Ηρόδοτος, Κουκούλας (Λέσβου)

Επισκοπή-Χανιά, Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ (21/11–15:15) ΕΡΤ3

Καλλιθέα-ΟΦ Ιεράπετρας, Ανδριανός (Αχαΐας)

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

*Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Β

Ρεπό: Προοδευτική.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement