Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε απο τη ανώτερη Καλλιθέα με το βαρύ 7-1!

Published

on

Τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι για την Παναχαϊκή, αυτή τη φορά με την Καλλιθέα η οποία την συνέτριψε με το βαρύ 6-1.

Η Παναχαϊκή, αλλά και η αντίπαλός της, κάνουν πολλές δοκιμές ποδοσφαιριστών, όμως η έμπειρη Καλλιθέα δείχνει την ποιότητά της σαν ομάδα και με το τελικό 6-1 να τα λέει όλα.

Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Στέφανο Φραντσιόζα ήταν πίσω στο σκορ με 5-0 ενώ έχασε πέναλτι και δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές.

Η ανωτερότητα όμως της Καλλιθέας από την μια μεριά και οι πολλές δοκιμές παικτών που για μια ακόμα φορά έκανε ο Αμερικανοιταλός έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να σημειώσουν και άλλο γκολ με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 7-1!

Μια βαριά ήττα για την κοκκινόμαυρη ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν της αρμόζει και ευελπιστούμε η συνέχεια να είναι διαφορετική.

Για την ιστορία το μοναδικό τέρμα της Παναχαϊκής σημείωσε στο 70′ ο Πετσίτης μετά από ωραία ενέργεια του Μασουρα ενώ στο πρώτο ημίχρονο έχασε πέναλτι ο Ολιβειρα.

Για την Παναχαϊκή ξεκινησαν οι: Κολοβούρης, Ze Essono, Λιοφάγος, Gancier, Νάστος, Martinez , Παραστατίδης , Πετράτος, Fotso, Πατρινός, Oliveira.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι Πιττάτζης, Μικές Λ., Αποστολόπουλος, Μικές Μ., Βλησαρούλης , Μασούρας, Μπατζελης , Τόσκας , Πετσίτης, Διαμαντόπουλος, Κατσαιτης, Νικολόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη η Παναχαϊκή δίνει ένα ακόμα φιλικό και πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο τον επίσης δυνατό Ιωνικό.

Την αναμέτρηση παρακολουθεί ο συνεργάτης της “Γ” Νίκος Σουγλέρης. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement