Connect with us

Χωρίς κατηγορία

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κατέθεσε ένσταση κατά της Μαρκό

Published

on

 

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Παναιγιάλειος θα κερδίσει τον αγώνα με τη Μαρκό στα χαρτιά και συνάμα από τον σύλλογο του Μαρκόπουλου θα αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί, λόγω του ότι δεν είχαν εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής για το γήπεδο της Βουλιαγμένης, καθώς εκεί διεξήχθη η αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής (11η). Οι ιθύνοντες την αιγιώτικη ομάδα το έψαξαν και αφού πήραν τα απαραίτητα έγγραφα από το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας Αττικής, προχώρησαν στην ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Παναιγιάλειος αναφέρει: «Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Κυριακής με τη Μαρκό κατέθεσε πριν λίγη ώρα η διοίκηση του Παναιγιάλειου, καθώς διαπιστώθηκε ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν είχε εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια διεξαγωγής του αγώνα από την Περιφέρεια Αττικής. Η εκδίκαση της μελανόλευκης ένστασης θα εκδικασθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τον κανονισμό προβλέπεται μηδενισμός για τους γηπεδούχους και αφαίρεση επιπλέον 3 βαθμών και το παιχνίδι να κατακυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα με σκορ 3-0».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η Μαρκό δεν άφησε αναπάντητη την ένσταση που κατέθεσε σε βάρος της ο Παναιγιάλειος και με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της αναφέρει: «Οι μάγκες (3 αντί για 5) κερδίζουν μέσα στο γήπεδο! Στα «χαρτιά» και με τις «σφυρίχτρες» κερδίζουν οι «κότες» και οι «φλώροι»! Επιτέλους τέλος στον υπόκοσμο του ποδοσφαίρου! Συνεχίζεται…»

*Ο Πανελευσιακός επικράτησε 3-2 (10΄ Χερέρα, 48΄, 75΄ Μακρίδης-43΄ Παπαδόπουλος) εκτός έδρας της ΑΕ Μυκόνου σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία (3ος όμιλος).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement