Connect with us

Παναχαϊκή

Αγώνας δρόμου για ενίσχυση

Published

on

 

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής και ο έμπειρος τεχνικός Γ. Τάτσης «χτενίζουν» την αγορά για την μεταγραφική περίοδο

 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής συνεχίζει τις προπονήσεις του όμως η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών έτσι ώστε να ενταχτούν στο ρόστερ της ομάδας.

Χθες πραγματοποιήθηκε κανονικά η προπόνηση των κοκκινόμαυρων και από την Πέμπτη οι περισσότεροι θα βγαίνουν σε άδειες.

Η διοίκηση από την άλλη χτενίζει στην κυριολεξία την αγορά έτσι ώστε να βρει παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν την κοκκινόμαυρη ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όπως έχουμε αναφέρει αυτό δεν είναι και εύκολο καθώς οι καλοί παίκτες δεν θα αφήσουν την ομάδα τους για να έρθουν στην Παναχαϊκή.

Εκεί που εστιάζουν ο Γιάννης Τάτσης και η διοίκηση είναι να βρεθούν παίκτες που έχουν αρκετές μεν συμμετοχές στην Super League 2, όμως δεν αγωνίζονται ως βασικοί στις ομάδες τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να μην είναι ικανοί ποδοσφαιριστές αλλά να είναι ο συμπαίκτης τους πολύ καλύτερος ή να μην έχουν «δέσει» που λέμε με το σύνολο.

Τέτοιους παίκτες αναζητά η ομάδα με τον Τάτση να έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς περιμένοντας την θετική τους απάντηση.

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ19 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Η Κ19 της Παναχαϊκής αύριο θα δώσει φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα του Άρη Πατρών που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Σε αυτό θα συμμετέχουν και κάποιοι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κυρίως Αχαιοί δηλαδή όσοι θα βρίσκονται εντός Αχαΐας και δεν έχουν φύγει για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Προσφυγικών στις 5μ.μ.

Δώρα στην Παιδιατρική

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ακαδημία της κοκκινόμαυρης ομάδας μοίρασε δώρα και χαρά στην Παιδιατρική κλινική του ΠΓΝΠ «Παναγία Βοήθεια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ακαδημία της Παναχαϊκής βρέθηκαν δίπλα σε παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου «Παναγία Βοήθεια».

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής μοίρασαν στα παιδιά δώρα που συγκέντρωσαν οι ποδοσφαιριστές της U19, σκορπώντας χαρά ενόψει των εορτών.

Την Παναχαϊκή εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής Ευστάθιος Τσαρτόλιας, ο ποδοσφαιριστής της U19, Δημοσθένης Παπαηλιού και ο γενικός αρχηγός, Νίκος Παπαστεφανάτος.

Εκεί, τους υποδέχθηκαν ο καθηγητής της Παιδιατρικής, Γαβριήλ Δημητρίου, ο αναπληρωτής καθηγητής Σωτήριος Φούζας, η διευθύντρια της παθολογικής κλινικής Μαρία Γιώτη, η γιατρός Ευγενία Τσαρτόλια, η ψυχολόγος Σοφία Στρέκλα, οι προϊστάμενες Α’ και Β’ Παιδιατρικής καθώς επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής κλινικής του ΠΓΝΠ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement