Connect with us

Αθλητισμός

Ζήτησε ένα σωρό λεφτά…-Όπως φαίνεται ο Ιγνάσιο Λιποράσε δεν θα παραμείνει στην Παναχαϊκή, ενώ ο Πανιώνιος «φλερτάρει» με τον Λόρι Κέρι

Published

on

Τον «ουρανό με τ΄αστρα» ζήτησε από τον Πέτρο Σταθάκη ο 30χρονος Αργεντινός αμυντικός, με ιταλικό διαβατήριο Ιγνάσιο Λιποράσε, προκειμένου να παραμείνει και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου θα συμμετέχει η κοκκινόμαυρη ομάδα, με τον επικεφαλής να μένει με το… στόμα ανοικτό!

Τι απαίτησε; Απαίτησε λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» πενήντα χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τη χρονιά που έρχεται. Ο επικεφαλής της κοκκινόμαυρης ομάδας, έμεινε άναυδος από το εν λόγω ποσό, με αποτέλεσμα να μην του απαντήσει. Όπερ σημαίνει πως ο αμυντικός δε θα μείνει στην Παναχαϊκή, καθώς όπως φαίνεται αυτά τα λεφτά δεν… υπάρχουν, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ακριβότερη μεταγραφή, θα είναι της τάξεως των 30. 000 ευρώ.

Ο ΚΕΡΙ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Εκτός του Αργεντινού, βαλίτσες ετοιμάζει προς αναχώρηση και ο έμπειρος Λόρι Κέρι, που με τα σημαντικά τέρματα που πέτυχε, βοήθησε για να ανέλθει η Παναχαϊκή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», ο ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί πρόταση από τον Πανιώνιο για συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Σμύρνης, με ποσό που αγγίζει τα 50.000 ευρώ κι για αυτό ακριβώς το λόγο δεν έχει ακόμη απαντήσει για το αν θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ

Αν και οι άνθρωποι της Παναχαϊκής είχαν πάρει τη διαβεβαίωση, πως θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο αθλητικό κέντρο των Καλαβρύτων, ακόμη κι αν γίνονταν εκεί εργασίες, τελικά οι υπεύθυνοι του αθλητικού κέντρου των Καλαβρύτων, τους ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να κλείσουν οι κοκκινόμαυροι τις εγκαταστάσεις. Οπότε, κοιτάζουν αλλού «παίζουν» δύο κέντρα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ένα είναι η Πορταριά Πηλίου και το δεύτερο αυτό του Καρπενησίου, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάτι άλλο…

Τάσος Α. Αγγελόπουλος

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement