Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΕΕΠ Αχαίας: Απολογισμός έξι μηνών και περιοδείες ενόψει συνεδρίου

Published

on

Ο απολογισμός της δράσης της ΔΕΕΠ Αχαίας θα κατατεθεί προς συζήτηση από τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη στην προσεχή συνεδρίαση του οργάνου ενώ στη συνέχεια θα σταλεί στη Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ και μέσα στον Ιούνιο θα παρουσιαστεί στην Α’ Σύνοδο της Νομαρχιακής Συνέλευσης Αχαΐας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Κουνάβης μιλώντας σε συνεργάτες του για το πρώτο εξάμηνο της νέας ΔΕΕΠ υπογράμμισε: «Με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των μελών της Οργάνωσης συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ξεκινήσαμε την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στο νομό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό όσων πετύχαμε αλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες ώστε με τη βοήθεια όλων των Μελών της Δ.Ε.Ε.Π., των Τομεαρχών, των Εθελοντών, των Μελών μας στις γραμματείες και των Στελεχών – παλιών και νέων Μελών της φιλελεύθερης Παράταξης η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει τη δική της φωνή και δύναμη σε ολόκληρη την Αχαΐα. Αυτούς του έξι μήνες πορευτήκαμε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης. Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης και τα χιλιάδες Μέλη της στο Νομό. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ στην Αχαΐα με αφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, σταθερά μπροστά».
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Εξάλλου, πορεία στο νομό ενόψει του 14 ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από σήμερα η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας με σταθμούς σε Αίγιο, Κάτω Αχαΐα, Καλάβρυτα, Κλειτορία, Χαλανδρίτσα και δεκάδες Δημοτικά Διαμερίσματα, κλιμάκια θα μιλήσουν σε εκδηλώσεις διαλόγου με τους πολίτες, παρουσιάζοντας τις θέσεις της Νέας δημοκρατίας ενόψει του 14ου Συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στην Αθήνα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement