Connect with us

Ερασιτεχνικό

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού στα γήπεδα της Αχαΐας

Published

on

Επίσκεψη στα γήπεδα της Αχαΐας, πραγματοποίησε προχθές ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος και «επιθεώρησε» τα Ενωσιακά γήπεδα («Α. Κάνιστρας», Προσφυγικά), στα οποία και έχουν ξεκινήσει οι τοποθετήσεις των φωτοβολταϊκών, ενώ βρέθηκε και σε αυτό της Θύελλας Πατρών, «Φ. Αραβαντινός», όπου και σε αυτό έχουν τοποθετηθεί φωτοβολταϊκά. Παράλληλα επισκέφτηκε και την ακαδημία του Άτλαντα. Στην κεντρική φωτό διακρίνονται από αριστερά: Βασίλης Βουκελάτος, Τάκης Θανόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Συρογιάννης, Κώστας Μπαλάσκας, Χάρης Ιωάννου, Αριστέα Ρόμπολα, Γιάννης Βρούτσης, Ιάσωνας Φωτήλας, Κώστας Ντάσιος, Άγγελος Δανιήλ, Χρήστος Πλούμης, Κώστας Αγγελόπουλος, Χρήστος Αντωνόπουλος.

 

 Η Θανοπούλου «έκλεψε» την παράταση

Η τερματοφύλακας της ομάδας τζούνιορ του Πήγασου Μπεγουλακίου, Έρρικα Θανοπούλου «έκλεψε» την παράσταση στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας», καθώς την ώρα, που οι «βυσσινί» ήταν έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, παρέδωσε στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση ανθοδέσμη, παρόντος φυσικά του παράγοντα του συλλόγου Χρήστου Σωτηρόπουλου, που με τη σειρά του, τού έδωσε λάβαρο του Πήγασου, ζητώντας του, να το έχει στο γραφείο του.

 

Η ΠΑΕ χαιρέτησε τον Γ. Βρούτση

Η Παναχαϊκή βρέθηκε και αυτή κοντά στον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση την οποία εκπροσώπησε ο Πέτρος Σταθάκης. Η ΠΑΕ στηρίζει κάθε προσπάθεια για το καλό του αθλητισμού γενικότερα αλλά και του ποδοσφαίρου ειδικότερα. Βασική επιθυμία μας είναι να μπουν πλαίσια στο ποδόσφαιρο καθώς η Παναχαϊκή είναι ομάδα που τα επιζητεί. Το επόμενο διάστημα αναμένουμε την εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου, την ώρα που στεκόμαστε  αρωγοί στις προσπάθειες της ερασιτεχνικής για τα βελτιωτικά έργα στη γήπεδο μας. Παράλληλα, με χαρά θα σταθούμε στο πλευρό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, στην προσπάθεια της να δημιουργήσει το αθλητικό κέντρο που θα αλλάξει το χάρτη του αχαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement